Ten midden van 200 NCD-leden en gasten opende voorzitter Ron Steenkuijl op 17 januari op Landgoed Zonheuvel officieel het nieuwe jaar. Tegelijkertijd ook de ‘housewarming’ van NCD gezien de recente verhuizing van het NCD-bureau naar deze nieuwe locatie.

In de speech deelde Ron de nieuwe plannen van de NCD die onderdeel uitmaken van een RESET.

“Hierover praten we vandaag met elkaar. Over wat we gaan doen voor directeuren, voor commissarissen, voor toezichthouders en voor DGA’s en dus voor ons als NCD omdat, zoals vorig jaar aangekondigd op de nieuwjaarsreceptie, we in 2016 diep zouden peinzen hoe NCD Future Proof te maken en hoe we de vereniging nu, anno 2017, gaan RESETTEN.”

Plannen die gaan over elkaar vinden en verbinden (zowel on- als offline), ofwel het jaarthema van NCD: Connected. Maar ook plannen rondom de certificering van commissarissen en toezichthouders, vertegenwoordiging van de DGA en de districten.

Lees hier de volledige speech Bekijk hier de foto’s van de nieuwjaarsbijeenkomst