Op 2 februari vond de ”Change Experience” plaats in het Berghotel in Amersfoort. Tijdens deze avond konden geïnteresseerden in het programma CHANGE Unlimited! kennismaken met het brein achter de opleiding, de programma manager en één van de verleiders in het programma.

Gerard van Vliet trapte de avond af door de mensen te vertellen over het ontstaan van CHANGE Unlimited! Daarna kregen de deelnemers een voorproefje van Arie van Ingen, mede-oprichter en één van de zes leden van Special Forces in Business; zes specialisten met een zeer stevige achtergrond bij de elite eenheden van de Nederlandse Krijgsmacht. Hij ”verleidde” de deelnemers en gaf ze een kijkje in zijn rol in het programma.

Aan het eind van de avond nam Maria Menger (programma manager) de deelnemers mee door het programma en was er de mogelijkheid om praktische vragen te stellen. Deze interessante avond werd afgesloten met een gezellige borrel waar nog lang nagepraat werd.

Ben jij nieuwsgierig geworden naar de opleiding CHANGE Unlimited!? Download dan hier de brochure. Kom erachter of je het aandurft om een volstrekt andere kijk op veranderen te krijgen, die je aan de hand van je eigen situatie, de kennis, het inzicht, de vaardigheden, en vooral de wij(s)heid geeft, om een cultuur van continue groei binnen je organisatie te realiseren.