“Heerlijke dag in goed gezelschap!” en “Leuke baan, leuke flight, leuk weer, leuke BBQ”.  Aldus reacties van de deelnemers aan het NCD Golftoernooi van afgelopen donderdag.

En dan past als eerste een dankwoord aan de mensen die het toernooi hebben mogelijk gemaakt…. Winfred Ortse, NCD Districtsvoorzitter Foodvalley voor het nemen van het initiatief en prijssponsor. Maar ook NCD lid Jeroen Meijerink voor de wedstrijdleiding. Fantastisch dat deze mooie dag tot stand is gekomen door de inzet van eigen leden!

Voor velen was het de eerste keer dat zij Landgoed Golfbaan Welderen betraden…. Na koffie met een lokale lekkernij klonk om 12.00 uur ‘het schot’ en volgde een sportieve strijd. Een bijzonderheid deze keer… alle deelnemers speelde vanaf ‘geel’. Gelijke kansen voor iedereen! Het weer was prachtig en de deelnemers genoten van de mooie baan. Uiteraard werd het toernooi afgesloten met een gezellige borrel en BBQ.

Uitslagen:

  1. Vreneli Stadelmaier
  2. Joris van Rijn
  3. Hendrik-Jan Verweij

Neary: Jeroen Meijerink
Longest dames: Riky Naaijkens – Van Haren
Longest heren: Tim Arends

Bekijk hier de foto’s