De eerste resultaten van het Prinsjesdagevent zijn bekend! Gisteravond bogen deelnemers zich samen over de vraag ‘wat geven wij het nieuwe kabinet mee?’. De uitkomsten van het onderzoek dat wij afgelopen weken uitvoerden onder onze leden waren de basis van mooie ronde-tafeldiscussies.

Uiteraard trapte Cor Overduin, Grant Thornton, de avond af met een samenvatting van de troonrede en de miljoenennota. Tijdens het diner waren vijf thema’s voer voor boeiende discussies: arbeidsmarkt, duurzaamheid, innovatie, belastingen/financiën en onderwijs. Moderator Hubert de Groot zorgde voor een prachtige visuals.

En nu….. huiswerk voor ons. Het doel van het onderzoek en diner gisteravond is een gezamenlijke aanbeveling aan het nieuwe kabinet. Die gaan wij nu maken. Wordt vervolgd….

Lees hier de presentatie van Cor Overduin
Bekijk hier de foto’s