Tweedaags NCD Golf event in Limburg.
Op 20 en 21 oktober jl. hebben we een vooral gezellig tweedaags Golf event gehad in het mooie Limburgse landschap. Georganiseerd door het NCD-lid, Anna Teeuwen, en ondersteunt door Leopold Lindner. De eerste dag is er gespeeld op de Golfbaan Herkenbosch en ondanks de weersvoorspelling is het de gehele dag droog gebleven. De dag werd afgesloten met een heerlijk herfstdiner wat door de golfclub was samengesteld.
Daarna zijn we opgesloten in het Arresthuis in Roermond. In deze voormalige gevangenis werd er tot in de late uurtjes genetwerkt! De volgende morgen, na het ontbijt via een puzzelroute naar de volgende bestemming, Golfbaan Wittem.
Kortom een mooie en succesvol tweedaags Golf event. Spontaan werd besloten dat Jean-Paul en Jan, volgend voorjaar 2018 een tweedaags Golf event gaan organiseren in de Achterhoek. Wordt vervolgd!