Al vanaf 2011 jaarlijks op onze eventkalender, steevast ‘uitverkocht’ én een mooi rapportcijfer van de deelnemers: het college Finance voor non-financials blijft een succes!. Ook gistermiddag nam Sander Boomman, Partner bij Mazars én NCD-lid, de deelnemers weer mee langs de basics van finance: inzicht in het financieel proces, kengetallen en toelichting balans. Aan de hand van zijn eigen ervaringen wist Sander de vraagstukken van de deelnemers te beantwoorden, gaf hij vele tips en daagde hij hen uit om kritisch te zijn. Vooral als het gaat om de accountant! Want jij bent degene die bepaalt wat je in de rapporten wilt en wat je met deze gegevens wilt bereiken; ga dus het gesprek aan met je accountant. Vraag door, doorzie valkuilen en….. blijf logisch nadenken!

Bekijk de presentatie van Sander Boomman hier.