Privacy Wetgeving, een uiterst urgent onderwerp!

In mei 2018 gaat de wet ‘‘Algemene verordening persoonsbescherming’’ van kracht. Wat betekent dit? Hoe gaan we ermee om? Wat hebben we er voor nodig?

Ton Wagemans (Managing partner Considerati) gaf een mooie overview over de nieuwe wetgeving waarna Dominique Hagenauw (Senior legal consultant Considerati) het juridische aspect belichtte. Stijn Sarneel (Lumen Group B.V.) sloot het college af met een praktische aanpak over hoe de wet geïmplementeerd kan worden. Tijdens de presentaties ontstonden er interessante discussies en werd er dieper ingegaan op het omgaan met persoonsgegevens. Een zeer interessant en leerzaam college!

 

Bekijk hier de presentatie van Ton Wagemans 

Bekijk hier de presentatie van Dominique Hagenauw 

Bekijk hier de presentatie van Stijn Sarneel