Afgelopen dinsdag vond de workshop ‘visueel aantekeningen maken’ plaats, oftewel visual notetaking/ sketchnoting. Wellicht maak je al aantekeningen tijdens vergaderingen óf gebruik je de uitgeprinte agenda om een beetje op te doodlen. Doodlen zijn kleine tekeningetjes of kringeltjes tekenen tijdens het luisteren, dit kan heel ongeïnteresseerd overkomen. Maar niets is minder waar. Het maakt u een betere luisteraar! Meer lezen.

In een groep van 10 personen gingen de deelnemers aan de slag met de breinprincipes, de onderdelen en structuren van het visualiseren van aantekeningen. Gelukkig konden zij daarna doorgaan met oefenen en de theorie door de voucher voor de e-learning Notes of a Genius. Heb je de workshop gemist, dan kun je met korting de elearning volgen! Klik hier voor de speciale NCD prijs: https://www.udemy.com/notesofagenius/?couponCode=NCD2017