Onlangs zijn we gestart met commissarissen.nl, een community van en voor commissarissen en toezichthouders in Nederland. Via dit platform kun je in gesprek met collega’s, met elkaar discussiëren, maar vind je ook alle relevante vacatures in Nederland op het gebied van toezicht. Daarnaast word je geïnspireerd met nieuws over actuele thema’s en prikkelende blogs. Een interactief platform waar je ook eigen bijdragen kunt aanbieden. Meld je dus snel aan.

Commissarissen.nl is het enige platform in Nederland dat commissarissen en toezichthouders alle – noodzakelijke – informatie biedt. Het is het kompas in de dynamische en uitdagende wereld van toezichthoudend Nederland. Toezicht is immers geen bijbaan, maar een vak. En eentje met veel verantwoordelijkheden. De community is bedoeld voor jou en de circa 40.000 andere commissarissen en toezichthouders die in Nederland actief zijn.

Alle vacatures
Een van de interessante onderdelen van het platform is een overzicht van vacatures, die per sector – zoals zorg, woningbouw, cultuur, onderwijs, mkb en familiebedrijven – weergegeven kunnen worden. Voor commissarissen en toezichthouders die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging is commissarissen.nl daarvoor dan ook een uitstekend platform.

Discussiëren over actuele thema’s
Maar commissarissen.nl is ook een community waar je alles vindt over jouw vak. Van noodzakelijke kennis tot onderlinge discussies met collega’s en van inspirerende blogs tot actueel nieuws. De website wil commissarissen en toezichthouders inspireren en persoonlijke groei bevorderen. Dat doen we ook via een gedeelte op het platform waar je met collega’s in discussie kunt gaan over belangrijke en actuele thema’s. Zoals over de nieuwe privacywetgeving, de verdergaande en soms disruptieve digitalisering die je als commissaris het hoofd moeten bieden, aansprakelijkheid en het Governance Manifest. Kortom, commissarissen.nl is de ontmoetingsplaats voor commissarissen en toezichthouders en biedt direct de mogelijkheid om te netwerken.

Gratis aanmelden
Deelnemer worden van commissarissen.nl is eenvoudig en uiteraard gratis. Aanmelden kan via commissarissen.nl. Rechts bovenin kun je bij inlog jezelf registreren met e-mail of met je profiel op LinkedIn.

Social media
Twitter: @Commissarissen_
LinkedIn: Commissarissen.nl