Op 28 juni a.s. is de jaarlijkse Algemene Vergadering van Leden (AVvL) van de NCD. Alle leden zijn vanaf 15.00 uur van harte welkom in het Fletcher Hotel Het Witte Huis in Soest. De AVvL duurt tot 17.00 uur.

De Algemene Vergadering van Leden wordt op 28 juni geopend door Ron Steenkuijl, de voorzitter van de NCD. De Ledenraad doet vervolgens verslag van haar activiteiten, waarna de penningmeester een toelichting geeft op het (financieel) jaarverslag. Ron Steenkuijl zal tot slot het jaar 2017 in vogelvlucht doornemen en de koers van de vereniging in de komende jaren benoemen. De middag wordt afgesloten met een rondvraag.

Als vereniging zien we graag uit naar de komst van de leden. Niet alleen om je te vertellen welke – mooie – plannen we in het verschiet hebben, maar ook om van jou te horen welke suggesties en ideeën jij hebt. Om samen – met alle leden – verder te bouwen aan een mooie toekomst van de NCD.

Om 15.30 uur start de AVvL, vanaf 15.00 uur staat de koffie klaar!
Locatie: Fletcher Hotel Het Witte Huis in Soest
Kom je ook? Meld je dan hier aan.

De agenda:

 • Opening door Ron Steenkuijl, voorzitter NCD
 • Verslag van de AVvL van 15 juni 2017 (te downloaden via ledensite NCD)
 • De activiteiten van de ledenraad in 2017
  door Gert Askes, voorzitter Ledenraad NCD
 • Ter informatie: financieel jaarverslag
 • Een vogelvlucht over 2017
  door Ron Steenkuijl, voorzitter NCD
 • Ambitie, NCD, Toekomst
 • Rondvraag en sluiting