GEZOCHT ‘Next Level Event Manager’

Die van een ‘ontmoeting’ een ‘ont-moeting’ maakt

De NCD (Nederlandse vereniging van Commissarissen en Directeuren) timmert al 65 jaar aan de weg. ‘Van’, ‘voor’ en ‘door’ de leden staat centraal. Een dynamische vereniging die zich richt op de bewuste en positieve leider en toezichthouder in Nederland. We investeren constant in vernieuwing; ‘niet alleen bijblijven maar voorblijven’ is het motto voor wat betreft de events van de toekomst.

Graag investeren we ook in jou, als jij de ‘Event Manager’ bent die we zoeken.

Positiviteit & Beleving

Als ‘Event Manager’ weet je als geen ander, door middel van allerlei vormen van ontmoeten, onze leden en gasten te verleiden om (inter)actief bij te dragen aan inspirerende bijeenkomsten (on-en offline). Dat maakt dat ‘ontmoeten’ ook écht ‘ont-moeten’ wordt: de verleiding en beleving staat voorop, niet ‘het protocol’ of ‘draaiboekje’. Vinden & Verbinden kent geen proces, alleen een resultaat. Alles tot in de puntjes verzorgen, regelen, organiseren is voor jou vanzelfsprekend, met dat doel voor ogen

Talenten!

Wat je titel nu ook is, deze dekt bij lange na niet al jouw talenten. Bij ons kun je die talenten zeker gebruiken. We organiseren flink wat  events, van een inspirerende Tech Quest en swingend CHANGE in Business event tot ontspannende Golfdag, en van een min of meer traditioneel college tot confronterende Collega Tours en ons eigen intrigerende Governance TV en Leadership TV. Kortom formats en proof of concepts genoeg! Maar we willen meer. We willen dat elke ‘bijeenkomst’ een positieve beleving is, zodat deelnemers uitkijken naar de volgende.

Trots!

Zo moet de recent geïntroduceerde NCDay uitgroeien tot een succesvol Zakelijk Foodtruck Festival en De Dag voor de Commissaris moet een ‘must’ worden voor elke commissaris of toezichthouder. Dat doen we samen met partners die, net als wij, behept zijn met de Leiderschap en Toezicht bacil. We willen actief bijdragen aan nog beter leiderschap en toezicht, zodat ook toekomstige generaties trots kunnen zijn op wat we met elkaar hebben bereikt in de BV Nederland en daarvan kunnen profiteren.

Wie ben jij?

Jij kunt aan dit alles bijdragen door allereerst heel erg blij te worden van super strak -door jou- georganiseerde events die succesvol meerwaarde geven aan onze leden en partners. Je kijkt ook steeds kritisch naar de bijdrage van de bestaande activiteiten, je mag vernieuwende activiteiten initiëren en realiseren en samen met partners grenzen verleggen. Je bent beslist organisatorisch en ook commercieel en weet daardoor gelijkgestemde partners te verleiden in nieuwe initiatieven mee te doen.

Communicatie is key

Dat je een ‘event’ weet te organiseren en sturen, twijfelen we niet aan. De creativiteit om steeds nieuwe wegen en mogelijkheden te zoeken, zonder de uitvoering uit het oog te verliezen, vinden we nog belangrijker. Je bent dus een denker die ook doet.

Naast kennis van de traditionele media, ter ondersteuning van de promotie van je activiteiten, weet je ook hoe sociale media kunnen worden ingezet om je doelen te verwezenlijken. Samen met je communicatie collega’s maak je een communicatieplan waarin je een event vooraf maximaal uitlicht, maar kijkt ook hoe je tijdens een event de aandacht kunt trekken en achteraf met AV, reviews etc de betrokkenheid nog meer kunt vergroten.

WIJ(s)heid

We werken binnen de NCD als team. Functiebeschrijvingen zul je niet aantreffen, hoogstens aandachtsgebieden (zoals NCD Academy, Communicatie, Events). ‘Beoordelingsgesprekken’ kennen we niet, wel ‘groeigesprekken’ om te kijken of we het nog beter kunnen doen met elkaar. Er wordt dan ook een groot beroep gedaan op je inzet en verantwoordelijkheid. Bijdragen vanuit je talent is een uitdaging die we allemaal oppakken. Bij de NCD is WIJ(s)heid  een begrip: WIJ delen alle, onder de leden, beschikbare kennis en inzichten met elkaar, om zo tot collectieve WIJSheid te komen. Zo zijn er een aantal leden die actief meedenken en doen bij vernieuwingen.

Leren, Inspireren en Reflecteren loopt als rode draad door al onze activiteiten (netwerken, persoonlijke ontwikkeling en opinievorming). ‘Never a dull moment’ is op ons zeker van toepassing!

Interesse? Wij nodigen je van harte uit je CV met motivatie (vóór 15 augustus a.s.) te sturen aan KarlijnLOrtye@ncd.nl