Het zal je zijn opgevallen. We zijn overgestapt van de naam ExecutiveNL naar LeadershipNL. Bovendien zijn we van print naar digitaal gegaan.

Naast een kwestie van smaak ook een principiële keuze. We zijn als NCD’ers LEIDERS die samen de verantwoordelijkheid pakken om Nederland een nog betere toekomst te geven. In welke rol dan ook. DGA, commissaris, Managing Partner, Directeur, CEO, toezichthouder, allemaal zijn we verantwoordelijk voor het leiding geven aan steeds complexere processen met annexe beslissingen. Beslissingen die niet zelden grote gevolgen hebben voor jezelf, je team, je organisatie, je netwerk en niet in de laatste plaats de maatschappij. Vandaar ‘LeadershipNL’. Bovendien digitaal. Omdat we op die manier elkaar willen prikkelen. Digitalisering is ook in ons VAK onvermijdelijk.

Inmiddels is de 5e editie een feit en hebben we een special uitgebracht over CHANGE Unlimited!. Je bekijkt hem hier. Klik op de plaatjes hieronder voor de eerdere edities van het magazine. De volgende editie komt in april uit met als thema ’65 jaar’. Wil jij ook het magazine ontvangen of naar een relatie sturen? Dat kan! Klik hier om je gegevens achter te laten en wij zorgen dat er een exemplaar jouw kant op komt.

Voor de eerdere nummers van ExecutiveNL kun je hier kijken.