NCDay – waar leden elkaar vinden

Meer onderling contact en ‘verbinden’ stond hoog op het verlanglijstje van de leden. Met NCDay wordt dat allemaal mogelijk.
Je hebt alle gegevens van je mede-leden bij de hand, ziet gelijk alle events en opleidingen. Helemaal geïntegreerd, zodat je ze kunt gebruiken voor de contactlijst of agenda.
Maar je hebt ook een Newsalert en kunt gelijk reageren op vragen vanuit de vereniging.

Dit jaar hebben we het thema ‘Connected’ meegegeven. Die belofte van Vinden en Verbinden hebben we met NCDay ingevuld, het is nu aan jou om er gebruik van te maken! Je downloadt de app in de App Store of in de PLAY Store.

PS, vergeet niet je eigen profiel, indien nodig, aan te passen, zodat collega’s je nog beter kunnen vinden. Dat kan via Ledennet!

 

 

 

 

 

 

 

 

Gebruik adressenbestand:
Het NCD adressenbestand is bedoeld voor persoonlijke raadpleging door de leden van de NCD. Geheel of gedeeltelijk gebruik van namen of adressen voor bijvoorbeeld commerciële doeleinden of collectieve acties in enigerlei vorm, is uitdrukkelijk verboden of kan slechts in uitzonderlijke gevallen met schriftelijke toestemming van de directeur van de NCD geschieden.