NCD COLLEGE BELONINGSONDERZOEK

12 september

Beloning van commissarissen en directeuren

#beloningsonderzoek

AANMELDEN

College #beloningsonderzoek

De beloningen voor de top van het Nederlandse bedrijfsleven liggen onder een vergrootglas. ING-topman Ralph Hamers ontving veel kritiek vanwege zijn beloofde salarisverhoging. De baas van de grootste bank van Nederland zou ruim 50 procent erbij krijgen, waardoor zijn beloning zou oplopen tot iets meer dan 3 miljoen euro. Maar zijn dergelijke beloningen in de top representatief voor het bedrijfsleven of zijn het juist excessen? 

NCD en Human Capital Group organiseren op donderdag 12 september het college Beloningsonderzoek. Tijdens het event krijg je inzicht in de beloningsniveaus van zowel directeuren als commissarissen. Je ziet bijvoorbeeld een verband tussen de bedrijfsomvang van de onderneming en het salaris van de directeur, maar ook andere factoren zoals het governance-model van de organisatie. 

Wie? #beloningsonderzoek

Hanneke van Dorst

Hanneke is ruim 12 jaar ervaring specialist op het gebied van arbeidsvoorwaarden en arbeidsverhoudingen. Zij adviseert werkgevers over alle denkbare arbeidsvoorwaardelijke regelingen, waaronder individuele keuzebudgetten, cao-toepassing en consequenties na fusies en overnames. Daarnaast ondersteunt zij werkgevers in het overleg met ondernemingsraad en vakbonden.

Waar? #beloningsonderzoek

Het college Beloningsonderzoek vindt plaats in het Berghotel in Amersfoort. Het adres is Utrechtseweg 225 in Amersfoort. 

Ontvangst is vanaf 17.30 uur met een soepje en broodje. 

Start is om 18.00 uur, einde om 20.30 uur.

KOSTEN BELONINGSONDERZOEK

GRATIS

NCD-LEDEN 

€50

NIET-LEDEN (excl. 21% btw)

Kosteloos annuleren kan tot en met donderdag 5 september. Annuleer je later of kom je onaangekondigd niet, zijn wij genoodzaakt 50,00 euro in rekening te brengen. Annuleren kan uitsluitend per e-mail.

Wil je meer informatie over deze workshop? We helpen je graag verder.  

Telefoon: 088 623 2300 E-mail: bijeenkomsten@ncd.nl