Bijeenkomst over hoe succesvol veranderen in organisaties & over de 10 daagse leergang CHANGE Unlimited! van de NCD Academy.

DE SLEUTEL TOT SUCCESVOL VERANDEREN VAN JE ORGANISATIE? 

CHANGE Experience

Kom naar de CHANGE Experience en ontdek de vijf grootste succesfactoren voor verandering van je organisatie.

Deze avond is kosteloos en speciaal voor directeuren, leiders, managers en ondernemers. Locatie: Berghotel Amersfoort, Utrechtseweg 225, 3818 EG Amersfoort. 

NCD Avond College: CHANGE Experience

 • Wanneer is het? Maandag 10 september en dinsdag 25 september.
 • Waar is het? Berghotel Amersfoort, Utrechtseweg 225.
 • Wie zijn de omleiders*? Gerard van Vliet & Maria Menger.
 • Waarom zou ik deelnemen? Omdat jij je met verandering bezig houdt en wil weten wat de vijf grootste succesfactoren zijn om een verandering te laten slagen.
 • Waar gaat het over? Succesvol veranderen in organisaties en over de 10-daagse leergang CHANGE Unlimited! van de NCD Academy.

*) in onze programma's geen inleiders maar omleiders. Gepassioneerde mensen die je net die andere manier laten zien. Verleiders zijn de specialisten die jou verleiden met hun kennis en kunde. 

Neem een voorproefje, bekijk de vlog over de CHANGE EXPERIENCE:

Waarom je soms moet veranderen om jezelf te blijven

“We gaan ervoor!”, “Het moet NU gebeuren!”, “Falen is GEEN optie!” Hoe succesvol werkt een verandering in je organisatie als je het veranderingsproces zo begint, denk je? Wil je weten wat de grootste succesfactoren bij veranderingen zijn? Waarom het sommige organisaties lukt en anderen keer op keer falen? Wij delen de 5 grootste succesfactoren van veranderen in de CHANGE Experience!

Ook al dreigt er in de komende jaren in Nederland 50% van de banen te verdwijnen, de behoefte aan CHANGE Masters stijgt. CHANGE Masters, die Change Management tot Change Leadership kunnen maken. Die al dat negatieve moeten kunnen bijsturen naar een positief willen. Die de veranderingsbereidheid en het veranderingsvermogen van mensen maximaliseren.  

Onze ervaringen, en die van velen van om ons heen, zijn de reden om eens heel anders te kijken naar organisatie-aanpassingen. Resultaat: een hele berg waardevolle informatie die we niet in één avond konden stoppen, zelfs niet in een tweedaagse. Daar is het 10-daags (!) programma CHANGE Unlimited! uitgekomen, wat dat is vertellen we je graag op de CHANGE Experience.  

 > Maria Menger

 > Gerard van Vliet

Dit ontdek je op de CHANGE Experience:


 • Ben jij een ware CHANGE Master? Dat het CHANGE Unlimited! programma anders is dan alle anderen, dat moet wel want daarna mag je jezelf CHANGE Master noemen.


 • Er is zoveel meer... Je zal in een sneltreinvaart een dosis waardevolle informatie krijgen waarmee jij geen fouten meer hoeft te maken. En als blijkt dat je er klaar voor bent… dan hebben we misschien wel een plekje voor je in de CHANGE Unlimited! Kom het ervaren


 • Stel je vragen live. Het programma is zo flexibel dat de omleiders er alles aan doen om jouw vragen te (laten) beantwoorden.

Meer informatie over de leergang lezen? Of wil je alvast de volledige brochure van de Leergang CHANGE Unlimited! downloaden? Klik hier:

Programma CHANGE Experience:

 • 19:00 uur Ontvangst met een buffet
 • 19:30 uur Start CHANGE Experience
 • 21:00 uur Afsluiting met een borrel aan de bar.


Reacties van deelnemers: > ‘Met de bagage uit deze opleiding kan ik beter toewerken naar mijn stip op de horizon’ > ‘Ik heb geleerd dat ik nog meer op mijn gut feeling moet afgaan’ > ‘Ik heb tools aangereikt gekregen die nog niet in mijn systeem zaten’ 


Wil je alvast meer over de 10-daagse leergang CHANGE Unlimited! zien? Bekijk hier de vlogs/mini colleges van deelnemer aan CU!2: Karlijn L'Ortye. Of abboneer je op NCDtv.  

De CHANGE Unlimited! 3 start 15 november 2018.