CHANGE IN BUSINESS | WOENSDAG 6 JUNI 2018 | BILTHOVEN

HÉT EVENT OVER DIGITALE TRANSFORMATIE

Wat is CHANGE in Business?

Jaarlijks organiseert NCD het CHANGE in Business Event. 6 juni 2018 staat de Digitale Golf centraal. Als we alles moeten geloven worden we overspoeld door het Digitale Fenomeen, oftewel de digitale transformatie. Je MOET er vandaag mee aan de slag anders ga je failliet! Maar is dat nu écht zo, of hebben we tijd?  

Change in Business 2018, hét event over verandering ‘in business’. 

Programma

In één dag krijg je overzicht van wat er allemaal aan de hand is en inzicht in de mogelijkheden en kansen voor jezelf. Neem deel aan de sweatshop, beluister en bevraag de 5 dwarsliggers en zit op het puntje van je stoel bij de uitreiking van de CHANGE Award!

Ochtendprogramma:

9:00-9:30: Ontvangst

9:30-12:00: Sweatshop

12:30-13:30: Netwerklunch

Middagprogramma:

13:00-13:30: Ontvangst

13:30-16:00: Sprekers

16:00-17:00: Pitches en uitreiking Award

17:00: Afsluiting met hapje en drankje

Sweatshop Digitale Diarree  

In de ochtend gaan we concreet aan de slag met een kleine groep (beperkt aantal plaatsen!). In een interactieve en live case komen alle aspecten van digitale disruptie aan de orde. Je moet zelf aan de slag met de relevantie van externe ontwikkelingen (Overzicht), de potentie van het bedrijf (Inzicht) en de opties die er zijn voor verandering (Uitzicht). Kortom een bijzonder leerzame ochtend waarin we samen letterlijk Change in Business bewerkstelligen!  

Dat het een sweatshop wordt blijkt uit het feit dat de ‘eigenaar’ van het bedrijf is aanwezig. Niet alleen om vragen te beantwoorden en toe te lichten. Gerard van Vliet is facilitator en samen met Maria Menger zijn zij als omleider aanwezig voor de nodige impulsen. 

Sprekers

Met trots presenteren wij dé Thought Leaders, dwarsliggers, omleiders en verleiders die u mogen inspireren;

MARJOLEIN DE JONG 

Oncologisch chirurg en bestuurder

Alexander Monro Ziekenhuis

PETRA DERKX

BLOCKCHAIN Expert

VLOT (organisatieverandering in de zorg)

JAN DIRK BLIJKER

VIRTUAL REALITY / Digitaal strateeg

CMG Nederland / Coolminds

RINA JOOSTEN

Ondernemer, bestuurslid en publicist

Seedlink / Benelux Chambre of Commerce

TOM EDERVEEN

Oprichter en expert Robots:

RobotXperience

GERARD VAN VLIET

Facilitor, verleider en omleider

NCD

MARIA MENGER

Verleider/ Omleider

NCD Academy

SASKIA KOOPMANS

Coördinator NCD Events

Uw gastvrouw

Locatie

Alexander Monro Ziekenhuis

Berg en Bosch Terrein in Bilthoven

Professor Bronkhorstlaan 10 3723 MB Bilthoven

U gaat dus niet door de hoofdingang van het ziekenhuis naar binnen. Zie voor de routebeschrijving hiernaast.


Change in Business is gericht op ‘anders kijken en beleven’. We kiezen dus elke keer voor een verrassende locatie. Ook in dit geval. Het Alexander Monro Ziekenhuis. Kanker is nog steeds een redelijk taboe. 

Juist in kanker vindt momenteel baanbrekend onderzoek plaats, zowel met betrekking tot de oorzaak en preventie als de behandeling. Nanotechnologie en digitale mogelijkheden gaan daar hand in hand. Dat HOE komt aan de orde.

Op het Berg en Bosch terrein Als u het Berg en Bosch terrein oprijdt, volgt u de weg naar rechts (ingang bezoekers). U kunt parkeren bij P0 en bij P1 (gratis). U vindt het Alexander Monro Ziekenhuis als u terug loopt naar de bocht en dan het terrein op en langs de 2 slagbomen loopt, daarna gaat u naar links. Bij P13 aan uw rechterhand vindt u de ingang van gebouw 112. Door de zware houten deur kunt u naar binnen.  


Genomineerden CHANGE in Business Award

Luxexcel

Luxexcel is het enige bedrijf ter wereld dat 3D-oogheelkundige speciale lenzen kan printen.

Stichting FutureNL 

Stichting FutureNL gelooft dat alle Nederlandse kinderen nu digitale vaardigheden moeten ontwikkelen.

BNR 

BNR is de samenwerking aangegaan met VoizzUp door digitaal realtime de luisterbehoefte van de luisteraars te meten en daarop in te spelen.

Partners

CHANGE in Business 2018 is mede mogelijk gemaakt door:

Ben jij een CHANGE Master?

Wil je meer weten van CHANGE in Business of er actief aan meedoen? Dat kan! We zien uit naar inspirerende LEADERS in CHANGE, of de zogenaamde CHANGE MASTERS, die zich voor langere tijd willen committen aan dit initiatief, CHANGE-Partners, die dit initiatief willen ‘omhelzen’, CHANGELS die dit initiatief willen uitdragen of hun specifieke deskundigheid gericht inzetten op ad-hoc basis. En … iedereen kan bedrijven voordragen voor de CHANGE-Award 2019! Mail naar SaskiaKoopmans@ncd.nl

Elk jaar organiseert de NCD Academy de exclusieve leergang CHANGE Unlimited! De Sleutel tot Succesvol veranderen van je organisatie.

Registratie

Deelname: 

NCD leden / ICT Media relaties

Ochend € 50,- Middag € 0,- 


Partners van NCD leden

Ochtend € 50,- Middag € 50,- 

Niet leden

Ochtend € 100,- Middag € 100,- 

Alle bedragen exclusief 21% BTW. Op deze bijeenkomst zijn de NCD-annuleringsvoorwaarden van toepassing. Annuleren kan uitsluitend per e-mail aan het NCD-bureau (bijeenkomsten@ncd.nl) t/m 1 juni 2018, annuleer je later of kom je onaangekondigd niet, dan brengen wij het volledige toegangsbedrag in rekening.