In de kijker bij de leiders van Nederland

De Nederlandse vereniging van Commissarissen en Directeuren is sinds 1953 hét platform voor Leadership & Governance in Nederland. Een ‘person to person’ vereniging van, voor en door directeuren en commissarissen/toezichthouders. Gericht op elkaar inspireren en ondersteunen bij persoonlijke groei in een veilige en plezierige omgeving. Voor collega’s die weten wat het is om eindverantwoordelijkheid te dragen als managing partner, directeur, CEO, RvB-lid, commissaris of toezichthouder.

In contact met de leiders van Nederland

Via de NCD is het mogelijk jouw bedrijf te profileren bij de leiders van Nederland. De toezichthouders en directeuren vormen samen een prachtige groep mensen met een brede interesse, grote invloed en behoefte tot inspiratie. Het kan voor jouw bedrijf of dienst interessant zijn deze leden op een actieve manier te bereiken. Netwerken is prettig, maar je kunt een groter bereik realiseren door zichtbaar te zijn bij de NCD-activiteiten of via de NCD-media.

Effectiever door gezamenlijk optreden   

De NCD heeft een breed pallet aan mediamiddelen. Naast diverse websites (zoals NCD.nl, NCDAcademy.nl, Commissarissen.nl, RCBM.nl) en – gesegmenteerde – nieuwsbrieven, hebben we ook het online magazines LeadershipNL. Met uitgeverij ICT Media werken we samen en wordt het magazine BaaS vier keer per jaar uitgegeven.

We organiseren heel veel activiteiten voor onze leden maar ook niet-leden, waaronder colleges, informatieve bijeenkomsten en (grootschalige) evenementen. Kortom, we bieden heel veel mogelijkheden om je als sponsor of adverteerder in de kijker te zetten bij de leiders van Nederland.

Juist een combinatie van alle mogelijkheden maakt je zichtbaar voor onze leden!

Het NCD-bureau is te bereiken via het telefoonnummer: 088 – 623 2300 of e-mail: ncd@ncd.nl.