Dare to Share!

Stel je voor dat door het delen van de antwoorden op vragen uit dit spel een openhartigheid ontstaat die authenticiteit, dialoog en lef bevordert. Om te leren, te inspireren en te reflecteren zodat jij en de mensen met wie je het speelt groeien. Dan is onze missie geslaagd!

Boeiende en heldere inzichten, mooie gesprekken, kwetsbare verhalen, (h)erkenning,
echte verbinding, oprechte aandacht en voelbaar vertrouwen.

 

Het LeadershipNL spel Speel alleen, samen of met een groep

  • Stimuleren dialoog
  • (hernieuwde) kennismaking
  • Oude patronen doorbreken
  • Extra focus
  • Stimuleren samenwerking
  • Teamspirit
  • Ondersteuning in project(teams)
  • ………

Er zijn méér dan 25 speelmogelijkheden met 100 verschillende kaarten over 4 categorieën verdeeld: Zingeving, Samenwerking, Persoonlijk en Leiderschap. Elke kaart heeft een sprekend beeld met een toepasselijke quote en aan de andere zijde een vraag.

The making of….
Leiderschap en elkaar beter leren kennen in dat leiderschap. Dat was het begin in themajaar ‘Dare to Share’ in 2014/2015. Dus werden er briefkaarten op de grond gelegd waaruit je je keuze moest maken, met in je achterhoofd de vraag ‘welk beeld past het beste bij mijn leiderschap’. Waarna iedereen in de sessie aan de anderen mocht uitleggen waarom juist dié kaart werd gepakt. Resultante: schitterende verhalen en ontroerende kijkjes achter het leiderschap van alledag.
Die ervaring hebben we stap voor stap uitgebouwd. Zo spelen we ‘Dare to Share’ op elke kennismakingsbijeenkomst van de NCD.  Met steeds dezelfde vraag: “Kan ik ze ook voor eigen gebruik krijgen? Want die zou ik graag gebruiken in mijn bedrijf/team/familie!”.
Dus hebben een paar ‘liefhebbers’ de stoute leiderschapsschoenen aangetrokken en alle mooie ervaringen ingezet voor ons eigen NCD LeadershipNL spel. Bij de kaarten tref je uiteraard suggesties aan hoe je ermee kunt ‘spelen’. Met de uitdaging om nieuwe varianten met ons en elkaar te delen.

Prijs
NCD-leden betalen € 15,00, niet-leden betalen € 20,00. Genoemde bedragen zijn inclusief BTW en verzendkosten.