De SLEUTEL TOT SUCCESVOL VERANDEREN VAN JE organisatie
Hand- en Voetboek voor Omleiders

Disruptie, transformatie, change…de hype is on!
In menig directiekamer of Boardroom wordt vertwijfeld gezocht naar de juiste uitgang in het digitale doolhof. Want vaak is de vermeende digitalisering er de oorzaak van dat naargeestig wordt gezocht naar nieuwe businessmodellen of een overnamepartner. Het besef breekt door dat verbouwing, net als de verkoop, een constante is geworden. ‘Stilstand is achteruitgang’ wordt ‘Vooruitgang is stilstand’, want een ‘beetje’ veranderen is er niet meer bij!

Dit boek van Gerard van Vliet is minimaal een poging om de bestaande verwarring op een hoger niveau te brengen. Van ‘Onbewust Onbekwaam’ naar ‘Bewust Onbekwaam’ dus. Want juist je eigen grenzen (en die van je team en organisatie) (leren) kennen is de eerste voorwaarde om verandering aan te gaan en te weten waar je hulp nodig zult hebben.

Maar het boek is meer, want het is de kern van het sleutel-programma CHANGE Unlimited!. Een programma dat opleidt tot ‘CHANGE Master’ om bewust en bekwaam met veranderingen in organisaties om te kunnen gaan. Dit boek zal ongetwijfeld ook zijn weg gaan vinden bij het ontsluiten van andere doolhoven. Want de basis ervan kan in alle omstandigheden waar veranderingen aan de orde is een eyeopener zijn.

Het boek is ook een pleidooi om het woord ‘veranderen’ te schrappen. Op weg naar de 4e Industriële Revolutie zullen we andere woorden nodig hebben. Want ‘veranderen’ geeft nu teveel de basis voor het (vaak ook nog terechte) buikgevoel van ‘VER van m’n bed’ en ‘vooral voor ANDEREN’. Welk woord de voorkeur van Gerard heeft? dat lees je aan het einde van het boek……..;-)

Koop het boek nu! NCD-leden betalen € 35,00, niet-leden € 45,00. Genoemde bedragen zijn inclusief BTW én verzending.

Bestel het boek hier!Lees meer over CHANGE Unlimited!Lees hier de CHANGE special van LeadershipNL