NCD organiseert op dinsdag 27 november een DGA-dag over de fiscale aspecten van Prinsjesdag. Cor Overduin, belastingadviseur bij Grant Thornton, geeft een update over de fiscale aspecten voor de directeur-grootaandeelhouder (DGA).

Informatie

 

Er verandert weer van alles op fiscaal gebied. Heel wat fiscale hete aardappels worden vooruit geschoven in Den Haag. Ondertussen moet de DGA zich staande zien te houden in alle fiscale stormen die het MKB bestoken. Waar doe je verstandig aan als DGA? Valt er nog wat te besparen? Hoe regel ik mijn oude dag nu ik geen pensioen in eigen beheer meer mag opbouwen? Is mijn testament wel fiscus-proof? Mag ik nog wel lenen van mijn BV? 

Cor Overduin, fiscalist bij Grant Thornton, neemt je graag mee op reis door de fiscale jungle.

De DGA-dag kost 50,00 euro voor zowel NCD-leden als introducés.

Spreker

COR OVERDUIN

DGA NCD Cor Overduin

Als belastingexpert begeleidt Cor Overduin directeur-grootaandeelhouders fiscaal en financieel en adviseert op het gebied van successierechten. Hij heeft ruime ervaring op het gebied van loonbelasting en sociale verzekeringen, waaronder de begeleiding van expatriates. Daarnaast is hij gespecialiseerd in tax technology, met name in het opzetten van TCF's (tax control frameworks). Ook adviseert hij op het gebied van fiscale risicobeheersing voor grote(re) organisaties.

Programma

16.00 uur Ontvangst bij restaurant Brocante in Doorn  

16.30 uur Start programma  

18.00 uur Diner en aansluitend borrel  

21.00 uur Einde programma

De locatie is restaurant Brocante in Doorn. Het adres is Driebergsestraatweg 54, 3941 ZX in Doorn.

Organisatie

NCD (Nederlandse vereniging van Commissarissen en Directeuren) is de enige vereniging van, voor en door leiders en toezichthouders in Nederland. Collega’s onder elkaar, die belang hechten aan een goed onderling contact om van elkaar te leren en elkaar te ondersteunen.

Grant Thornton beschikt als geen ander over de combinatie van een solide basis en een flexibele mentaliteit waar u behoefte aan heeft. Door ons (inter)nationale netwerk en hoge specialisatiegraad kunnen we de meest ingewikkelde (verander)vraagstukken aan.

VRAGEN?

NEEM CONTACT OP

Wil je meer informatie? We helpen je graag verder.

Telefoon: +31 (0)88 623 2300 E-mail: ncd@ncd.nl