DGA Connected

De directeur-grootaandeelhouder (DGA) is een ras-optimist, creëert banen, weet klantbelangen om te zetten in klinkende munt, is zelfvoorzienend, creëert juist groei voor de economie. De DGA is het fundament van onze nieuwe economie. De DGA: dat zijn wij!

We zijn eigenaar en risicodrager van een onderneming en dragen verantwoordelijkheid over mensen, hun werkplek, opdrachtgevers en alle andere zaken die een onderneming toebehoren. We zíjn de onderneming! De aap op de rots; en als wij het beroemde boekje van Fentener van Vlissinger ernaast leggen dan ook ezels…

Successen deel je graag. Maar met wie deel je de ‘shit’? Met wie deel je jouw onzekerheden om te kunnen blijven leren en groeien als DGA? Waar haal je praktische kennis als er van je verwacht wordt dat je alles al weet?
Daarom, let’s get Connected.

DGA Connected

  • organiseert unieke ontmoetingen tussen DGA’s in de vertrouwde NCD setting;
  • verbindt unieke mensen die de durf hebben en risico lopen in het dagelijks leven door een eigen onderneming te runnen;
  • verzamelt kennis en ervaring om te delen;
  • geeft je de ruimte om raad te vragen aan jouw ‘DGA-broeders en zusters’;
  • geeft je het podium om trots te mogen zijn op je eigen onderneming;
  • organiseert sessies samen met de politiek om zo invloed uit te oefenen.

Jouw profiel

  • minimaal 5 procent aandelen van de BV in bezit;
  • ondernemer voor eigen rekening en risico;
  • ondergrens van 10 fte’s.

27 november 2018: de DGA en fiscale aspecten

Welke belangrijke (veranderende) fiscale aspecten zijn voor directeur-grootaandeelhouder (DGA) van cruciaal belang? En welke impact hebben deze op je bedrijfsvoering? Op 27 november a.s. word je als DGA over deze en andere fiscale aspecten bijgepraat door Cor Overduin, belastingadviseur bij Grant Thornton. Als belastingexpert begeleidt Cor Overduin directeur-grootaandeelhouders fiscaal en financieel en adviseert hij onder meer op het gebied van successierechten.

Van 16.00 tot 21.00 uur bij Brocante in Doorn, inclusief diner.

Meer info en aanmelden

 

 

Voor meer informatie: bel ons gewoon op 088-632 23 00 of stuur een e-mail

Locatie

Verschilt per bijeenkomst

Bijeenkomsten

vier keer per jaar

Prijs

€ 195,00 per jaar, incl. diner en drankjes