Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

CHANGE Experience – 5 maart 2018

5 maart 2018 @ 19:00 - 21:00

gratis

BEN JIJ EEN CHANGE MASTER?

“We gaan ervoor!”, “Het moet NU gebeuren!”, “Falen is GEEN optie!”

Hoe succesvol werkt een verandering in je organisatie als je het veranderingsproces zo begint, denk je? Wil je weten wat de grootste succesfactoren bij veranderingen zijn? Waarom het sommige organisaties lukt en anderen keer op keer falen? Wij delen de 5 grootste succesfactoren van veranderen in de CHANGE Experience!

Ook al dreigt er in de komende jaren in Nederland 50% van de banen te verdwijnen, de behoefte aan CHANGE Masters stijgt. CHANGE Masters, die Change Management tot Change Leadership kunnen maken. Die al dat negatieve moeten kunnen bijsturen naar een positief willen. Die de veranderingsbereidheid en het veranderingsvermogen van mensen maximaliseren.

Onze ervaringen en die van velen van om ons heen waren een reden om eens heel anders te kijken naar organisatie-aanpassingen.
Resultaat: een hele berg waardevolle informatie die we niet in één avond konden stoppen, zelfs niet in een tweedaagse. Daar is het 10-daags (!) programma CHANGE Unlimited! uitgekomen, wat dat is vertellen we je graag op de CHANGE Experience.

Dat dit programma anders is dan alle anderen, dat moet wel want daarna mag je jezelf CHANGE Master noemen.

Reacties van deelnemers: ‘Met de bagage uit deze opleiding kan ik beter toewerken naar mijn stip op de horizon’,  ‘Ik heb geleerd dat ik nog meer op mijn gut feeling moet afgaan’, ‘Ik heb tools aangereikt gekregen die nog niet in mijn systeem zaten’
Lees meer reacties over dit programma hier: Verrassend, confronterend, toekomstgericht, beslist anders dan anders.

Wil jij weten of je een echte CHANGE Master bent of er één in je hebt? Kom dan naar de CHANGE Experience.

Je zal in een sneltreinvaart een dosis waardevolle informatie krijgen waarmee jij geen fouten meer hoeft te maken. En als blijkt dat je er klaar voor bent… dan hebben we misschien wel een plekje voor je in de CHANGE Unlimited! Kom het ervaren…….

CHANGE Experience programma
19.00 uur Ontvangst met een buffet
19.30 uur Experience
21.00 uur Afsluiting en naborrelen

Psst. Wist je dat het boek ‘De Sleutel Tot Het Succesvol Veranderen Van Je Organisatie’ van de persen is gerold? Geschreven door de masters van het programma. Lees hier het eerste hoofdstuk! Op 5 maart dit boek dan ook verkrijgbaar bij de Experience!

Aanmelden!

Klik hier voor de LeadershipNL ”CHANGE Unlimited!” Special
Klik hier voor de brochure van CHANGE Unlimited! 

Gegevens

Datum:
5 maart 2018
Tijd:
19:00 - 21:00
Kosten:
gratis
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , ,

Locatie

Berghotel Amersfoort
Utrechtseweg 225
Amersfoort,
+ Google Maps