Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

NCD College “Vraagprijs of prijsvraag?!” – 12 september 2017

12 september 2017 @ 16:30 - 20:00

Gratis

Bedrijfsoverdracht is een onderwerp dat vroeg of laat ook bij jou op de agenda zal staan. Een goede voorbereiding is daarom van essentieel belang. Je maakt kennis met verschillende aspecten rondom bedrijfsoverdracht die bepalend kunnen zijn voor jou en/of de organisatie. Wil je weten hoe de waarde van een bedrijf wordt bepaald? En wat het verschil is tussen waarde, prijs en betalingsstructuur? En hoe deze zaken samenhangen met de kwalitatieve factoren van het bedrijf?

Het College biedt je met de heren De Groot en Abelen een inspirerend programma waarin je op een heldere wijze tekst en uitleg krijgt over deze onderwerpen. Zo ook zullen een aantal praktijkvoorbeelden behandeld worden. Met deze praktijkgerichte opzet krijg je een kijkje in de keuken van de professional. Bovendien biedt deze middag een goede gelegenheid voor de aanwezigen om ideeën uit te wisselen.

Spreker
Berrie Abelen (1978) is mede-eigenaar van Adcorporate dat zich sinds 2002 zowel in Nederland als daarbuiten bezighoudt met het thema bedrijfsoverdracht. Daarnaast is hij mede-eigenaar van Bedrijventekoop.nl, het grootste overnameplatform. Als auteur heeft Abelen meerdere artikelen en boeken geschreven over het waarderen van ondernemingen en aanverwante zaken bij bedrijfsoverdrachten. Zowel als adviseur als ondernemer heeft hij ruime ervaring opgedaan met het kopen en verkopen van bedrijven.

 

Hans de Groot heeft meer dan 20 jaar ervaring in hogere financiële functies in zowel het grootbedrijf (ASM International) als in het MKB (Terberg Verenigde Bedrijven b.v.), waar hij veelal te maken heeft gehad met strategische keuzes van ondernemingen en de gevolgen daarvan.
In 1999 is de stap naar zelfstandig ondernemerschap gemaakt. Hierbij gaat zijn belangstelling uit naar bedrijfsopvolging, lange-termijnkeuzes van bedrijven en het realiseren van buitengewone resultaten.
De laatste 16 jaar zijn vele aankoop- en verkooptransacties gerealiseerd waarbij waardebepaling, transactievormgeving en financiering een onderdeel is van het totale proces.

Programma
16.30 uur ontvangst
17.00 uur opening door Gerard van Vliet, directeur NCD Bureau
17.05 uur start verhaal Hans de Groot
17.35 uur Case HANS “wat is deze onderneming waard”
17.50 uur bespreking case Hans
18.05 uur pauze
18.45 uur Start verhaal Berrie Abelen
19.15 uur Case BERRIE “wat is deze onderneming waard”
19.30 uur bespreking case Berrie
19.45 uur Rondvraag en afsluiting
20.00 uur Borrel

Aanmelden

Het College is gratis voor NCD leden. Introducees betalen €50,- (excl. btw). Ben je binnen 1 maand na het event lid van NCD, dan ontvang je je €50,- terug.
Annuleren kan uitsluitend per e-mail (bijeenkomsten@ncd.nl) tot en met donderdag 7 september. Annuleer je later of kom je onaangekondigd niet, dan brengen wij het toegangsbedrag in rekening.

Gegevens

Datum:
12 september 2017
Tijd:
16:30 - 20:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
,

Locatie

Berghotel Amersfoort
Utrechtseweg 225
Amersfoort,
+ Google Maps