Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Golftoernooi – 20 en 21 oktober 2017

20 oktober 2017 - 21 oktober 2017

€350

Graag nodigen wij je mede namens NCD-lid Anna Teeuwen uit voor het tweedaagse NCD Golftoernooi op 20 en 21 oktober 2017. Anna Teeuwen heeft twee prachtige banen geregeld: Golfbaan Herkenbosch in Roermond én Golfbaan Wittem in Gulpen-Wittem.
De Herkenbosch baan behoort tot de mooiste banen van Nederland. Met zijn kenmerkende stuifduinen, naaldbomen en vele rododendrons is het een genot om te spelen en te vertoeven…Golfbaan Wittem is uniek zowel landschappelijk als speeltechnisch. Negen holes zijn gelegen in een bosrijke omgeving, terwijl negen holes zich uitstrekken over het glooiende heuvellandschap van Zuid Limburg met veel hoogteverschillen en schitterende vergezichten. De baan is een uitdaging voor golfers van alle speelsterktes.

We nodigen je van harte uit om je nu in te schrijven!

Details We starten het golftoernooi bij Golf en Country Club Herkenbosch in Roermond met Limburgse vlaai en sluiten de eerste dag af met een lopend buffet. We overnachten die avond in de gevangenis ‘Het Arresthuis’ in Roermond en starten daar de volgende ochtend met het ontbijt. Op 21 oktober zetten we het golftoernooi voort op de Zuid Limburgse Golf & Country Club Wittem en sluiten het toernooi af met een barbecue. Wij kijken uit naar twee sportieve en gezellige dagen!

Aanmelding
Het kost voor leden € 350,-, voor introducees € 385,- per persoon – inclusief ontbijt, lunch, barbecue, speelkosten en overnachting (exclusief btw). Aanmelden mogelijk t/m 27 september.

AANMELDEN NIET MEER MOGELIJK

Annulering
Op deze bijeenkomst zijn de NCD-annuleringsvoorwaarden van toepassing. Annuleren kan uitsluitend per e-mail aan het NCD-bureau (bijeenkomsten@ncd.nl). Annuleren kan kosteloos tot woensdag 27 september, annuleer je later of kom je onaangekondigd niet, dan brengen wij het complete bedrag in rekening.

Gegevens

Begin:
20 oktober 2017
Einde:
21 oktober 2017
Kosten:
€350
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,