Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Journey IJsland 8 t/m 11 september 2017

8 september 2017 @ 14:00 - 11 september 2017 @ 21:15

€2.995

Leadership Journey IJsland

“Lopend door de geweldige natuur van IJsland je eigen ontwikkeling een enorme boost geven: hoe bevoorrecht kun je zijn?”
Dick van Rhee, Directeur Particulieren & Private Banking bij Rabobank Apeldoorn en omgeving.

Wil jij dit ook ervaren en een reis maken om nooit meer te vergeten? Wij nemen je graag mee van 8 t/m 11 september a.s. naar de prachtige IJslandse natuur om te werken aan je persoonlijke ontwikkeling en inzicht in jouw leiderschapsvragen.

Circa 12 deelnemers maken samen met twee leiderschapstrainers en een ervaren gids een uitdagende en inspirerende leiderschapsreis in de prachtige IJslandse natuur. Tijdens de journey is er veel ruimte voor reflectie en ontwikkeling in je persoonlijke leiderschap. Daarbij is jouw eigen vraagstuk leidend. Je benut verschillende activiteiten om te ervaren hoe je anderen in veranderende omstandigheden met je impact en verbindend vermogen kunt mobiliseren.

Circa een maand voorafgaand aan de leiderschapsreis ontmoet het reisgezelschap elkaar voor een eerste kennismaking. We bespreken het programma en de (individuele) leerthema’s en behoeften met elkaar.

Tijdens de leiderschapsjourney leer je op diverse manieren: van de natuur en alles wat zich daar aandient, van de spiegel die elke deelnemer voor je is, van je eigen ervaringen en reflectie daarop. Daarmee vergroot je jouw bewustzijn. Je legt steeds de verbinding tussen je hoofd, hart en handen, waarmee je jouw inzichten ook praktisch vertaalt naar handelen. De omgeving versterkt op onbeschrijfelijke wijze de impact van het aangeboden programma. Het resultaat is zelfbewustzijn, zelfsturing en authentieke ‘kracht’. Je kunt jouw beschikbaar potentieel en talent weer verder aanboren en inzetten voor jouw doelen en persoonlijke missie. Je komt tot inzicht over wat je wilt betekenen voor anderen, de organisatie en haar omgeving.
Het zal je leiderschap, reflectief vermogen en ondernemerschap aanzienlijk vergroten en is een reis om nooit te vergeten!

Begeleiding
De begeleiding ligt in handen van twee zeer ervaren leiderschapsfacilitators van Winner: Robert Gieling en Onno van den Brink.
De gids van onze samenwerkingspartner Askja Reizen kan ons veel leren over IJsland.

Praktische informatie
We vliegen op vrijdag 8 september a.s. om 14:00 uur van Amsterdam naar Reykjavik. Op maandag 11 september landen we om 21:15 uur in Amsterdam.
De kosten bedragen € 2.995 (excl. BTW) voor retourvlucht, hotelovernachtingen, autohuur, gids en facilitators. Deze prijs is excl. maaltijden.

Aanmelden en annuleren
Aanmelden kan via onderstaande aanmeldbutton. Annulering kan uitsluitend per e-mail aan bijeenkomsten@ncd.nl tot vrijdag 28 juli 2017 12.00 uur. Annuleer je later dan zijn wij genoodzaakt het volledige bedrag in rekening te brengen.

Aanmelden

 

Gegevens

Begin:
8 september 2017 @ 14:00
Einde:
11 september 2017 @ 21:15
Kosten:
€2.995
Evenement Tags:
, , , , , ,