Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

NCD College IoT: enorme kansen, maar niet minder bedreigingen – 20 februari 2018

20 februari 2018 @ 18:00 - 21:15

Gratis

Internet of Things…wie bekend is met Domotica, het intelligente huis, is al een beetje op weg: IoT is de optelsom van alle sensoren die via internet verbonden zijn met….tja, met wat eigenlijk?
Want inmiddels zitten in heel veel apparaten sensoren die communiceren via het internet met centrale servers, en niet allemaal voor de hand liggend. Wat te denken van weegschalen en beveiligingscamera’s, maar ook speelpoppen en ander kinderspeelgoed. Alexa (Amazon) en Home (Google) veroveren de wereld en straks kan er niks meer zonder je eigen Home Assistant.

Maar wat als er via je verwarming wordt ingebroken in je persoonlijke netwerk thuis? Of via het kraken van je jacuzzi (verbonden met je netwerkje zonder wachtwoord) je medische gegevens worden ‘gestolen’?
De kansen en mogelijkheden zijn enorm, maar de bedreigingen zijn er niet minder om!
In een stormachtige avond verbaast Boban je met de vele voorbeelden van IoT. Inspiratie in combinatie met de toenemende noodzaak van een hernieuwde bedrijfsstrategie. Een must dus voor iedere directeur of commissaris.

Boban Vukicevic MBA is sinds 2012 managing director van Capestone bv / Comgate.nl, een ‘Internet of Things connectivity technology enabler’ en management consulting bedrijf. Hij heeft bedrijfskunde en informatietechnologie aan de Hogeschool Utrecht gestudeerd en behaalde een MBA-graad bij NIMBAS, Bradford Graduate School of Management.

 

Programma
18.00 uur ontvangst met belegde broodjes en soep
19.00 uur opening en welkom door Leopold Lindner
19.05 uur start college
20.15 uur pauze
20.30 uur verder met het college
21.15 uur afsluitende borrel

Aanmelden

Aanmelden en annuleren
NCD-leden hebben gratis toegang, introducees betalen €50,- (excl. btw). Word je binnen 1 maand na het event lid van NCD, dan ontvang je je €50,- terug.
Annuleren kan uitsluitend per e-mail (bijeenkomsten@ncd.nl) t/m donderdag 15 februari. Annuleer je later of kom je onaangekondigd niet, dan brengen wij € 50,00 in rekening.

Gegevens

Datum:
20 februari 2018
Tijd:
18:00 - 21:15
Kosten:
Gratis
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
, , ,

Locatie

Berghotel Amersfoort
Utrechtseweg 225
Amersfoort,
+ Google Maps