Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

NCD College ‘Leiderschapskramp…een pleidooi voor vertrouwen en vernieuwing’ – 26 september 2017

26 september 2017 @ 16:00 - 18:00

Gratis

Vertrouwen is als reputatie: te belangrijk om aan het toeval over te laten!

Geregeld komen verhalen naar buiten over organisaties, waar een angstcultuur heerst. Medewerkers kleuren dan binnen de lijntjes om conflicten of zelfs ontslag te voorkomen. Vooral als de druk op de organisatie toeneemt reageren leidinggevenden door te druk te verleggen naar hun medewerkers. Er is geen tijd voor evaluatie of reflectie of andere vormen van soft controls!

Toekomstgerichte, wendbare organisaties vragen juist om medewerkers, die creatief zijn, samenwerken en eigenaarschap tonen. Leidinggevenden kunnen dit bevorderen als zij sociale vernieuwing doorvoeren. Dat lukt alleen als vertrouwen een onderdeel wordt van het DNA van de organisatie. Dat is een verantwoordelijkheid van het management, toezichthouders en medezeggenschap. We gaan een vernieuwende dialoog aan!

Spreker
Harry de Ruiter is verander-regisseur met een achtergrond in arbeidsrecht, psychologie en bedrijfskunde. Hij begeleidt organisaties in veranderingen en bij bestuurlijke vraagstukken. Hij is bedrijfstrainer en voegt de daad bij het woord als interim- manager. Hij maakt deel uit van twee Raden van Toezicht en is NCD-lid.
Nadere info via www.hr-impact.nl.

Programma
16.00 uur Ontvangst
16.30 uur Opening en welkom door Gerard van Vliet, directeur NCD
16.35 uur College
17.45 uur Discussie, afsluiting
18.00 uur Afsluitende borrel

Aanmelden

Aanmelden en annuleren
NCD-leden hebben gratis toegang, introducees betalen €50,- (excl. btw). Word je binnen 1 maand na het college lid van NCD, dan ontvang je je €50,- terug.
Annuleren kan uitsluitend per e-mail (bijeenkomsten@ncd.nl) t/m donderdag 21 september. Annuleer je later of kom je onaangekondigd niet, dan brengen wij € 50,00 in rekening.

Gegevens

Datum:
26 september 2017
Tijd:
16:00 - 18:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
, , ,

Locatie

Berghotel Amersfoort
Utrechtseweg 225
Amersfoort,
+ Google Maps