Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Partnerevent: Masterclass met Joe Pine en Andre Wiringa

26 april 2018 @ 10:30 - 16:30

€276,50

Op 26 april organiseert Performance Solutions in Hoofddorp een Masterclass met Joe Pine (co-auteur van de bestsellers ‘The Experience Economy’ en ‘Authenticity’) en Andre Wiringa (auteur van ‘Start Reverse – To Go Beyond Customer Satisfaction’). Het thema is “Reverse Customering”, een interessant gedachtengoed!

Joe Pine werkt op dit moment aan een nieuw boek over ‘Customering’. Hij licht deze belangrijke ontwikkeling (from multiple customers in a market to multiple markets in a customer) toe en biedt inzichten in hoe organisaties op deze ontwikkeling kunnen anticiperen. Zijn statement: Stop Marketing, Start Customering!

Aansluitend biedt Andre Wiringa inzicht in hoe je de ’employee- en customer happiness’ een boost kan geven middels Reverse Thinking and Engineering. En hoe dit kan bijdragen aan de brand value van een organisatie. Vanuit de inspirerende keynotes worden de deelnemers direct in werksessies meegenomen en gaat men aan de slag waarbij Andre & Joe helpen om de vertaalslag te maken van Reverse Customering naar de bestaande organisaties.

De tickets voor de masterclass kosten €395 (incl. BTW en twee boeken) maar voor NCD leden is de korting 30%. Een mooi aanbod. Meld je hier aan:

Tijdens registratie kan men de kortingscode NCD-0418 gebruiken, deze verwerkt direct een korting van 30% op de ticketprijs.

Wellicht nóg leuker (en voordeliger); een ‘Management Team Tafel’ tijdens de Masterclass waaraan je met jouw management team kunt aanschuiven. Dit kost dan maar € 995 voor maximaal 5 deelnemers en biedt de mogelijkheid om meteen met je team te discussiëren over de toepassing in het bedrijf.

Gegevens

Datum:
26 april 2018
Tijd:
10:30 - 16:30
Kosten:
€276,50
Evenement Categorie:
Website:
https://www.eventbrite.com/e/reverse-customering-masterclass-by-joe-pine-andre-wiringa-tickets-43223302060