Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Personal FANding – Zorg dat ze jou vinden als het nodig is

4 april 2018 @ 09:00 - 18:00

€295

“Echt een geweldig initiatief: 10 punten! Voor mij maakte het extra leuk dat we dingen als gelijkgestemden konden uitwisselen. Zowel op het niveau van het verstrekken van tips als om ervaringen uit te wisselen. Ik houd ervan om dit te koppelen met een leer/informatieve bijeenkomst. Heel sterk vond ik het onderdeel: hoe kom ik over bij de ander. Naar aanleiding van je verhaal vormen mensen zich een beeld en deze terugkoppeling zorgt ervoor dat je je verhaal kunt aanpassen. Ook ontdek je steeds beter wat JIJ wil en om sterk in je schoenen te staan. Dan is het tijd voor next level: Personal FANding! Het heeft mij veel inzichten, een praktisch model en direct toepasbare tips gegeven.” – Anke van Egmond

“Ik heb Personal FANding van Karlijn en Gerard bijgewoond en ze hebben me enorm geïnspireerd. Duidelijke uitleg en inzichten gekregen hoe ik mezelf nog beter in de markt kan zetten en waar ik extra aandacht aan kan besteden in mijn zichtbaarheid.” – Yvonne Koolen

Zorg dat ze jou vinden als het nodig is.
Wanneer ben jij voor het laatst gevraagd voor een rol?
Of om mee te denken in een issue waar jouw expertise ligt, buiten je bedrijf om?
Sta jij duidelijk op het netvlies bij jouw netwerk?

Talent
Je hebt alles in huis, je staat te popelen. Je weet wat je talenten zijn. Je hebt ook een netwerk, maar als je zelf reageert op een rol dan ben je één van de honderd of meer.

Netwerk
Hoe val je op? Iedereen noemt zich expert en we zijn al een aantal jaar druk met Personal Branding. Het gaat er niet meer om wie JIJ kent maar wie JOU kent. Een duidelijke profilering is niet meer genoeg. Je zal aanwezig moeten zijn, zichtbaar en waarde blijven toevoegen. Van Personal Branding naar Personal FANding. Alleen dan zal jij worden gevraagd!

Aan de slag
Wat daar in de praktijk voor nodig is hebben we voor je op een rijtje gezet! Te leren in één dag, waarna we je ook nog helpen met het implementeren.
In één dag Personal FANding leer je:
•  Jezelf scherp te profileren door o.a. LinkedIn optimaal in te richten
•  Jouw strategie te bepalen met je eigen Persoonlijk Netwerk Plan
•  Hoe je waardevolle content creëert die anderen raakt
•  Direct actie te ondernemen en constructief te werk te gaan
•  Resultaten te meten en op te anticiperen
In de training ga je direct aan de slag en aan het eind van de dag heb je je eerste FANS gecreëerd!

“Er is veel ruimte voor persoonlijke aandacht, we konden een zijweg pakken en door de ogen van anderen zien hoe je zelf overkomt. Heel waardevol omdat je dit alleen nooit kan doen!” – Suzan Bannink

Borging
Je start met het meten van je inspanningen en de resultaten over een periode van 2 maanden bespreken we samen.

eBook
Het geheim van succesvolle FANding willen we je wel alvast geven…
In de vorm van ‘De TIEN Geboden van Personal FANding’. Je krijgt ze gratis als E-boek door je e-mailadres hier in te vullen. Laat je inspireren en meld je aan voor de eerst volgende Personal FANding training op woensdag 4 april in Amersfoort.

4 april = VOL!

Ook geven wij de workshop Personal FANding voor (beginnende) commissarissen op 18 april! Er zijn nog twee plekken!
Meld je hier aan voor 18 april!

Aanmelden en annuleren
NCD-leden betalen €295,- (excl. btw), introducees betalen €350,- (excl. btw).
Op deze bijeenkomst zijn de NCD-annuleringsvoorwaarden van toepassing. Annuleren kan uitsluitend per e-mail aan het NCD-bureau (bijeenkomsten@ncd.nl) t/m vrijdag 30 maart, annuleer je later of kom je onaangekondigd niet, dan brengen wij het volledige toegangsbedrag in rekening.

Gegevens

Datum:
4 april 2018
Tijd:
09:00 - 18:00
Kosten:
€295
Evenement Categorie:
Evenement Tags:

Locatie

De Eenhoorn – Amersfoort
Barchman Wuytierslaan 2
Amersfoort, Nederland
+ Google Maps