Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Personal FANding voor (beginnend) commissarissen

12 juli 2018 @ 09:00 - 18:00

“Echt een geweldig initiatief: 10 punten! Voor mij maakte het extra leuk dat we dingen als gelijkgestemden konden uitwisselen. Zowel op het niveau van het verstrekken van tips als om ervaringen uit te wisselen over branding. Ik houd ervan om dit te koppelen met een leer/informatieve bijeenkomst. Heel sterk vond ik het onderdeel: hoe kom ik over bij de ander. Naar aanleiding van je verhaal vormen mensen zich een beeld en deze terugkoppeling zorgt ervoor dat je je verhaal kunt aanpassen. Ook ontdek je steeds beter wat JIJ wil en om sterk in je schoenen te staan. Dan is het tijd voor next level: Personal FANding! Het heeft mij veel inzichten, een praktisch model en direct toepasbare tips gegeven.” – Anke van Egmond

“Ik heb Personal FANding van Karlijn en Gerard bijgewoond en ze hebben me enorm geïnspireerd. Duidelijke uitleg en inzichten gekregen hoe ik mezelf nog beter in de markt kan zetten en waar ik extra aandacht aan kan besteden in mijn zichtbaarheid.” – Yvonne Koolen

Zorg dat ze jou vinden als het nodig is.
Wanneer ben jij voor het laatst gevraagd voor een rol?
Of om mee te denken in een issue waar jouw expertise ligt, buiten je bedrijf om?
Sta jij duidelijk op het netvlies bij jouw netwerk?

Talent
Je hebt alles in huis, je staat te popelen. Je hebt ook een netwerk maar als je zelf reageert op een rol als commissaris dan ben je één van de honderd of meer. Wat is jouw talent en heb je dit ook verwerkt in jouw branding?

Netwerk
Hoe val je op? Iedereen noemt zich expert en we zijn al een aantal jaar druk met Personal Branding. Het gaat er niet meer om wie JIJ kent maar wie JOU kent. Een duidelijke profilering is niet meer genoeg. Je zal aanwezig moeten zijn, zichtbaar en waarde blijven toevoegen. Van Personal Branding naar Personal FANding. Alleen dan zal jij worden gevraagd!

Aan de slag
Hoe kan het dat jij (nog) niet gevraagd bent als commissaris? Of je dacht dat als je ‘die ene’ toezichthouder positie kreeg er wel automatisch een tweede zou volgen. Mis dus! Wat daar in de praktijk voor nodig is hebben we voor je op een rijtje gezet! Te leren in één dag, waarna we je ook nog helpen met het implementeren.
In één dag Personal FANding leer je:
•  Jezelf scherp te profileren door o.a. LinkedIn optimaal in te richten
•  Jouw strategie te bepalen met je eigen Persoonlijk Netwerk Plan
•  Hoe je waardevolle content creëert die anderen raakt
•  Direct actie te ondernemen en constructief te werk te gaan
•  Resultaten te meten en op te anticiperen
In de training ga je direct aan de slag en aan het eind van de dag heb je je eerste FANS gecreëerd!

“Er is veel ruimte voor persoonlijke aandacht, we konden een zijweg pakken en door de ogen van anderen zien hoe je zelf overkomt. Heel waardevol omdat je dit alleen nooit kan doen!”
– Suzan Bannink

Borging
Je start met het meten van je inspanningen en de resultaten over een periode van 2 maanden bespreken we samen.

eBook
Het geheim van succesvolle FANding willen we je wel alvast geven…
In de vorm van ‘De TIEN Geboden van Personal FANding’. Je krijgt ze gratis als eBook door je e-mailadres hier in te vullen. TIEN Geboden die je gelijk verraden of je al op de goede weg bent!

Klik hier om je aan te melden

Aanmelden en annuleren
NCD-leden betalen €295,- (excl. btw), introducees betalen €350,- (excl. btw).
Op deze bijeenkomst zijn de NCD-annuleringsvoorwaarden van toepassing. Annuleren kan uitsluitend per e-mail aan het NCD-bureau (bijeenkomsten@ncd.nl) t/m 9 juli 2018, annuleer je later of kom je onaangekondigd niet, dan brengen wij het volledige toegangsbedrag in rekening.

Gegevens

Datum:
12 juli 2018
Tijd:
09:00 - 18:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , , ,

Locatie

Berghotel Amersfoort
Utrechtseweg 225
Amersfoort,
+ Google Maps