Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

PINC. 17

10 mei 2016 @ 09:00 - 21:00

€700

Wat is de PINC Conference?

PINC staat voor People, Ideas, Nature en Creativity. Deze thema’s zijn de hartslag van onze unieke conference die één keer per jaar in Nederland wordt gehouden; dit jaar creëren en organiseren wij de zeventiende editie. PINC is een inspirerende conference met nieuwe ideeën, indrukwekkende verhalen en mooie presentaties van een bijzondere groep (inter)nationale sprekers (16!) uit elke denkbare discipline. De presentaties worden afgewisseld door uitzonderlijke, visuele, muzikale, theatrale en artistieke intermezzo’s. PINC is een bijzonder event, een kans om je persoonlijke en zakelijke batterij te herladen.

Voor wie is de PINC Conference?

“A conference is as good as its audience” – dat is ons motto vanaf de start in 2000. Het succes van de conference is de combinatie van de  sprekers en het enthousiasme en niveau van de deelnemers; de creatieve denkers, de ondernemers, de communicatiespecialisten, de wetenschappers, de kunstenaars, de onderwijsdeskundigen, de economen, de televisiemakers, de innovators. Kortom voor alle mensen die ervoor openstaan om hun hoofd, hart en hersens op één dag zodanig stimuleren, dat ze er een jaar lang profijt van hebben.

Doel van de conferentie?

Deelnemers aansteken, betoveren, prikkelen en opladen. Het gaat erom dat er iets met je gebeurt. Wat dat is valt van tevoren niet te zeggen: ongerichte inspiratie. De kern is dat je jezelf laat inspireren. En dat jij op jouw beurt weer anderen inspireert. Empathie kan niet vervangen worden door technologie.

NCD heeft met PINC een speciale last minute korting afgesproken, i.p.v. 875,00 euro voor deze unieke dag, nu voor 700,00 euro (bedragen excl. Btw). Deze korting geldt voor NCD leden en voor JCI leden. Je kunt je inschrijven via de website van PINC, de code  NCD17 of JCI17 vermelden wil je in aanmerking komen voor de korting.

Ervaring van een van onze leden: “Al 5 keer geweest, een onvergetelijke dag vol nieuwe inzichten en inspiratie. Een prachtig netwerk moment.”

Klik hier voor de brochure.

Gegevens

Datum:
10 mei 2016
Tijd:
09:00 - 21:00
Kosten:
€700
Website:
pinc.nl

Locatie

Hotel Theater Figi
Het Rond 2
Zeist, 3701 HS
+ Google Maps