Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Start CHANGE Unlimited!

19 april 2018 @ 15:00 - 21:00

CHANGE Unlimited!
Voor CHANGE Masters is alles mogelijk…

Niks zo moeilijk als veranderen…daar weten we in organisaties alles van! Mensen gaan nu eenmaal, overigens net als die organisaties, voor zekerheid, voorspelbaarheid en mijden liever risico’s. Maar… anno 2018 is CHANGE all over! Binnen menig organisatie is verandering een must. Opgedrongen door een constant veranderende omgeving. Het is slikken of stikken, do or die.

Dus gaan we voor medewerkers, teams en organisaties die wendbaar, flexibel en veerkrachtig zijn. Dat vraagt om een compleet andere mindset en nieuwe sleutel-vaardigheden. Waarbij verandering een constante is en we anticiperen in plaats van reageren. Positief ‘willen’ veranderen in plaats van negatief ‘moeten’ veranderen.
Hoe zorg je als ‘changer’ voor een sterke organisatie, die kwalitatief groeit, solide is en tegelijkertijd wendbaar en innovatief? Hoe wordt en blijf je future proof? Kortom; hoe laat je CHANGE voor je werken in plaats van tegen je?

De in de praktijk ontwikkelde Leergang CHANGE Unlimited! biedt je als veranderaar een volstrekt andere kijk op veranderen die je aan de hand van je eigen situatie de kennis, het inzicht, de vaardigheden, en vooral ook de handvatten, geeft om een cultuur van continue (kwalitatieve) groei binnen je eigen organisatie te realiseren. En tegelijkertijd ook ZELF te groeien!
Reacties van deelnemers: ‘Met de bagage uit deze opleiding kan ik beter toewerken naar mijn stip op de horizon’,  ‘Ik heb geleerd dat ik nog meer op mijn gut feeling moet afgaan’, ‘Ik heb tools aangereikt gekregen die nog niet in mijn systeem zaten’. 

De Uitdaging
Veel organisaties functioneren op basis van Command & Control. Weinig ruimte voor eigen initiatief, veel regels, resultaten zijn bepalend. Binden en Boeien is de leidraad. Purse, dus risicomanagement staat voor op.
Dat terwijl Chance & Change anno 2018 voorop zou moeten staan. Kansen pakken en snel aanpassen. Met maximale ruimte voor eigen initiatief, samen anticiperen en elkaar helpen.
Verbinden en Groeien is de leidraad. Purpose, dus zingeving en kansenmanagement staat voorop.
De praktijk leert dat het niet of/of, maar en/en is. De échte CHANGE Master herkent de situatie en weet er perfect op in te spelen. Weet de juiste ‘toon’ aan te slaan, weet de positieve kanten van de verandering voorop te zetten.
En dan blijkt verandering ineens wel haalbaar en onbegrensd. Net zo onbegrensd als de inzet en betrokkenheid van de mensen die meedoen!

Van Veranderen naar Vooranderen
Hoe haal je het maximale uit de veranderingsbereidheid en het veranderingsvermogen van mensen? Hoe zet je veranderingen positief in op basis van kansen? Hoe inspireer je mensen om het beste uit zichzelf te halen?
In het CHANGE Unlimited! programma ga je met je eigen casus aan de slag. Je leert in 5 maanden alles over de onbeperkte mogelijkheden van veranderen. Waarin je nieuwe begrippen als omleider, live time learning, feetback, 1+1=11, mandaad, trustmark, delers, PQ, LEF en Meerzicht leert kennen, maar ook de échte waarde van de G-spot ondervindt.

De kern van CHANGE Unlimited! Is het begrip ‘Wij(s)heid’. We zijn als mensen bij verandering onlosmakelijk aan elkaar verbonden en het is de kunst om samen de individuele kennis en inzichten tot collectieve Wijsheid te maken!

Nieuwsgierig?
Download Brochure Change Unlimited!

“Change Unlimited laat me zien en ervaren hoeveel dimensies VERanderING heeft! Wat ik er mee doe maakt het verschil en is de basis van succesvolle vernieuwing in een organisatie.” – Pauline van der Lee, deelnemer CHANGE Unlimited!

Gegevens

Datum:
19 april 2018
Tijd:
15:00 - 21:00
Evenement Categorie: