Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Start CHANGE Unlimited!

6 april 2017 @ 17:00 - 21:30

baby-hand-robot-hand - sleutelv3CHANGE Unlimited!
Hét sleutel-programma voor CHANGERS

Mensen gaan voor zekerheid, voorspelbaarheid en mijden liever risico’s. Maar… anno 2017 kun je rust wel vergeten. CHANGE is all over! Binnen organisaties is verandering een must. We moeten ons aanpassen aan een constant veranderende omgeving. Het is slikken of stikken, do or die.

Dus gaan we voor medewerkers, teams en organisaties die wendbaar, flexibel en veerkrachtig zijn. Dat vraagt om een compleet andere mindset en nieuwe sleutel-vaardigheden. Waarbij verandering een constante is en we anticiperen in plaats van reageren. Positief veranderen in plaats van negatief ‘moeten’.

Hoe zorg je als changer voor een sterke organisatie, die kwalitatief groeit, solide is en tegelijkertijd wendbaar en innovatief? Hoe word en blijf je future proof? Kortom; hoe ontwikkel je De Nieuwe Aanpak van veranderen?

CHANGE Unlimited! biedt je als changer een volstrekt andere kijk op veranderen die je aan de hand van je eigen situatie de kennis, het inzicht, de vaardigheden, en vooral ook de wij(s)heid, geeft om een cultuur van continue (kwalitatieve) groei binnen je eigen organisatie te realiseren.

Het DNA van veranderen

DNA van veranderen staat dus voor De Nieuwe Aanpak, maar ook voor DNA als kern van je identiteit, van dat waar je op wordt herkend en wat je eigen en waarachtig maakt. Het DNA van veranderen gaat over het in de haarvaten van de mensen en de organisatie laten doordringen van een nieuw perspectief op samen werken, organiseren en groeien.

DNA is voor ieder mens uniek en maakt ons tot wat we zijn als individu en als soort. Met het DNA van de organisatie is het niet anders. Om succesvol te zijn en blijven in deze nieuwe, uitdagende tijd zal je veranderbereidheid en verandervermogen in het DNA van je organisatie moeten inbrengen. Daar staat deze leergang voor.
DNA beelden we uit als twee strengen, tegenpolen die onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.
Zoals kracht en kwetsbaarheid, oud en nieuw, meester en leerling, denken en doen, vertrouwen en wantrouwen, harmonie en conflict, positief en negatief, licht en donker niet zonder elkaar kunnen en alleen samen betekenis hebben.

Met De Nieuwe Aanpak van veranderen ga je met de casus van je eigen organisatie aan de slag. Je leert in 5 maanden alles over het nieuwe veranderen. Waarin je nieuwe begrippen als omleider, live time learning, feetback, 1+1=11, mandaad, trustmark, delers, PQ, LEF en Meerzicht leert kennen, maar ook de échte waarde van de G-spot ondervindt.

De kern van CHANGE Unlimited! Is het begrip ‘wij(s)heid’. We zijn als mensen bij verandering onlosmakelijk aan elkaar verbonden en het is de kunst om de individuele wijsheid tot collectieve wijsheid te maken!

Brochure downloaden

Gegevens

Datum:
6 april 2017
Tijd:
17:00 - 21:30
Evenement Categorie:

Locatie

Berghotel Amersfoort
Utrechtseweg 225
Amersfoort,
+ Google Maps