Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Start Governance Chairman – 7 maart 2018

7 maart 2018 @ 18:00 - 21:30

€2650

Als voorzitter van een Raad van Commissarissen of een Raad van Toezicht wordt veel van je gevraagd. Terugvallen op eerder verkregen executive ervaring is niet altijd effectief. Een nonexecutive rol is toch echt iets anders. Complexe vraagstukken op de agenda, een wisselend team en alle ogen gericht op je prioriteitstelling, je manier van omgaan met alle stakeholders en je wijze van invullen van de voorzittersrol. En die rol verandert sterk nu toezicht in de kijker staat in een veranderende omgeving. Dan kan een mogelijkheid om met collega-voorzitters eens wat langer van gedachten te wisselen op je persoonlijke wensenlijstje staan.

NCD Academy biedt die mogelijkheid in een afgestemd programma, waarin ervaren leden van raden van commissarissen en raden van toezichthouders met voldoende boardroom vlieguren in een kleine groep met elkaar werken aan het delen, ontwikkelen en aanscherpen van relevante competenties, ervaringen en inzichten.

Op basis van eigen onderzoek onder een honderdtal NCD leden die minimaal 5 jaar ervaring hebben als voorzitter en in afstemming met verleiders die praktische en theoretische ervaring hebben met de kritische succesfactoren van de rol als voorzitter van een RvC/RvT, hebben we relevante aandachtsvelden en vraagstukken gekozen. Bij het programma Governance Chairman ligt de focus op delen en aanscherpen van inzicht en overzicht in de factoren die het verschil maken tussen het zijn van een voorzitter en een goede voorzitter.

“Bijzondere inhoud waar zeer praktische zaken tot complexe vraagstukken speels worden afgewisseld. Bijkomend voordeel is dat je een groep van sparringpartners hebt na het volgen van het programma”.

Data 2018
Woensdag 7 maart ’18(inclusief overnachting)
Donderdag 8 maart ’18
Donderdag 29 maart ’18
Donderdag 26 april ’18

Lees hier extra informatie over het Governance Chairman programma.

De NBA heeft de NCD Academy officieel erkend als PE-instelling waardoor deelnemers PE-punten kunnen behalen tijdens elk van onze opleidingen en Update Sessies. Bij het succesvol afronden van Governance Chairman behaalt men 30 PE-punten. Tevens zijn er voor het Register CBM 30 PE-punten te behalen.

Aanmelden voor het programma Governance Chairman kan door een mail te sturen naar: anne-wilvandermolen@ncd.nl

Brochure downloaden

Gegevens

Datum:
7 maart 2018
Tijd:
18:00 - 21:30
Kosten:
€2650
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , ,

Locatie

Groot Kruivestein
Gooyerdijk 22
Driebergen-Rijsenburg, Utrecht 3972 MB Nederland
Telefoon:
0343 - 53 37 33