Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

De Tech Quest – De tech & innovation start-up-tour

5 juli 2016 @ 09:00 - 21:00

€295

Ga mee met de NCD Tech quest!

Tijdens de NCD Tech quest maak je kennis met ondernemers en professionals die vooruitzien en tegelijkertijd met hun voeten in de klei staan. Doeners waarbij innovatie dagelijkse kost is geworden. Èn de broodwinning van morgen. Je verkent onverwachte toepassingen en ontmoet verrassende vernieuwers. Hoe werkt een high tech boer? Wat kan een haven met 3D-printing? Wat zijn de mogelijkheden van robotisering in healthcare? Wat is de betekenis van Virtual reality in de bouw en hoe werkt een digitale proeftuin? Kortom: wie brengen de verandering al in de praktijk? En hoe doen ze dat?

Een programma voor leidinggevenden en professionals met ondernemingszin en lef, over tech, future-proof leiderschap en nieuwe businessmodellen.

Minstens vijf redenen om mee te gaan:

  1. Je ontmoet frontrunners, en bezoekt de organisaties en plaatsen waar de nieuwe technologie wordt ontwikkeld èn wordt toegepast.
  2. In een dynamische setting doe je nieuwe kennis, inspiratie en ervaring op.
  3. Tijdens het dilemma’s en drivers-diner, onderzoek je wat de betekenis is voor je eigen organisatie en welke leiderschap nodig is om verder te komen.
  4. Voorafgaand aan de bijeenkomst en tussen de bijeenkomsten door houden we je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en toepassingen en nodigen we je uit om buiten je eigen kaders te denken.
  5. Gedurende en na afloop van het programma, vorm je met de andere deelnemers een virtuele hub waarin je actief kennis en ervaringen deelt.


Programma 5 juli:De tech & innovation start-up-tour

09.00 – 9.30: Ontvangst B.Amsterdam
9.30 – 10.00: Kick off door Professional Rebel Melissa Marijnen; Marijnen geeft inzicht in het principe van start-ups.
10.00 – 15.00: Fietstour door Amsterdam, bezoek aan 3 inspirerende start-ups. Als deelnemer stap je in een nieuwe wereld van innovatie en ondernemerschap. Zo krijg je inzichten in nieuwe technologie, maar ook een andere werkwijze. (Inclusief lunch)
15.00 – 15.30: Retour naar B.Amsterdam
15.30 – 16.00: Snack
16.00 – 18.00: Eco-business; rondleiding en dialoogsessie met Ricardo van Loenen, mede-oprichter B. Amsterdam.
18.00- 21.00: Working-diner; André Knol, founder van Inno-Leaps: Hoe integreer je start-ups in je eigen bedrijf om zo te komen tot een accelerator van tech en innovatie? Vind de juiste start-up bij je innovatie-vraag. Inno-leaps heeft dit onder meer bij de Rabobank en Philips met veel succes gerealiseerd.

Aanmelden Tech Quest

Praktisch
De eerste Quest is op dinsdag 5 juli, de volgende zijn op dinsdag 11 oktober en op vrijdag 25 november. Een Quest begint om 9.00 uur en duurt tot 21.00 uur. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor deze unieke events. Dus wees er snel bij!

Je kunt je inschrijven voor één, twee, of voor alle drie de bijeenkomsten. De kosten voor een los programma bedragen € 295,- voor leden en € 375,- voor niet- leden. Deelnemers die zich voor alle drie de dagen inschrijven ontvangen een korting en betalen € 795,- (leden) en € 995,- (niet-leden).

Foto: Jakob Drenth

Gegevens

Datum:
5 juli 2016
Tijd:
09:00 - 21:00
Kosten:
€295
Evenement Categorie:

Locatie

B.Amsterdam
Johan Huizingalaan 763a
Amsterdam, 1066 VH
+ Google Maps