Aanmeldformulier

 

Leuk dat je lid wil worden van hèt platform voor leiderschap en toezicht! Vul hieronder ter controle je e-mailadres in. Dat met het oog op de veiligheid van jouw en onze gegevens. Je komt dan bij het invulformulier in een beveiligde omgeving. Door na het invullen van het formulier op de knop ‘opslaan’ te klikken (onderaan), dien je je aanmelding in. 

Bij het invullen van het formulier ga je akkoord met onderstaande voorwaarden.

  • NCD staat, als platform voor Leadership & Governance, open voor mensen die eindverantwoordelijkheid dragen voor bedrijfsactiviteiten. Veelal in de rol van Directeur, CEO, commissaris, toezichthouder, RvB-lid of voorzitter van de RvB. Mensen die met veel passie en plezier anderen in staat stellen te leiden. Leiders die het talent van anderen tot het talent van de organisatie weten om te smeden en daarmee succes afdwingen. Leiders die een bijdrage leveren aan het NCD Netwerk.
  • Het contributietarief bedraagt € 371,50 (excl. BTW) per kalenderjaar (2018). Daarnaast wordt bij de eerste factuur eenmalig het entreegeld á € 175,00 (excl. BTW) in rekening gebracht. Voor deelname aan een district wordt een aanvullend bedrag in rekening gebracht, informeer hiervoor bij het NCD-bureau of de districtsvoorzitter.
  • Het lidmaatschap bij de NCD is een persoonlijk lidmaatschap. Natuurlijke personen kunnen lid worden, rechtspersonen niet. Je bent persoonlijk verantwoordelijk voor het voldoen van de contributienota’s en het eventueel in rekening brengen bij jouw organisatie.
  • Door het invullen en versturen van dit aanmeldformulier ga je akkoord met de Statuten & Huishoudelijk Reglement van de NCD. De volledige tekst vind je op deze site.
  • Je bent zelf verantwoordelijk voor het tijdig doorgeven van wijzigingen in je gegevens.
  • Neem bij vragen contact op met de Ledenservice van de NCD via telefoonnummer: 088- 623 2300 of e-mail: ledenservice@ncd.nl

Let op: alle velden met een rode * zijn verplicht.