De wereld om ons heen verandert snel, razendsnel. Als NCD willen we onze leden ondersteunen met inspirerende activiteiten, die ook de persoonlijke groei als leider of toezichthouder maximaal ondersteunen. Daarbij wordt het steeds belangrijker de ontwikkelingen voor te blijven in plaats van er hijgend achteraan te lopen.
 Dat uitgangspunt is de basis geweest voor de ontwikkeling van zowel een up to date Leadership programma als een toekomstgericht Governance programma.

In alle programma’s staat de dagelijkse praktijk en de vraagstukken van morgen en vandaag centraal, gebaseerd op de groeifilosofie van leren met en van elkaar. Voor deelname aan de programma’s gaan we uit van een HBO werk- en denkniveau. De programma’s zijn zodanig samengesteld dat iedereen die een opleiding of programma wil gaan volgen bij de NCD Academy op zijn of haar niveau kan instromen en een persoonlijk leerpad kan volgen.

Op de uitgebreide site ncdacademy.nl lees je alles over de verschillende programma’s, vind je de startdata en kun je je inschrijven.

Bekijk de site

 

 

Top afstemming tussen bibliotheek, sessie inhoud en vraagstukken die de verleiders inbrengen.

Deelnemer

Als ik de IT sessie eerder had gevolgd, had ik in mijn huidige RvC rol veel meer vragen kunnen stellen.

Deelnemer Governance Essentials