Bureau

De medewerkers van het NCD-bureau verzorgen de activiteiten voor en dienstverlening aan de leden. Zij staan dagelijks in contact met iedereen binnen de NCD en zijn de smeerolie in het netwerk. Het organiseren van bijeenkomsten, het opvangen van vragen van leden en het activeren van het NCD-netwerk zijn de hoofdtaken van het bureau. Hieronder zie je wie je kunt benaderen voor welke onderwerpen.

Zara Delsman

Zara Delsman

secretaresse

Binnen de NCD verantwoordelijk voor de algemene (secretariële) ondersteuning, o.a. bij events, ecoDa, NCD Academy en Ledenadministratie.

Marike Holm

Marike Holm

PR

Verantwoordelijk voor de public relations van de NCD en ondersteuning bij projecten.

Marrigje Mesker-Vink

Marrigje Mesker-Vink

evenementen & projecten

 Verantwoordelijk voor de landelijke NCD evenementen, coördinator van diverse projecten binnen de NCD, ondersteuning van de districten in midden en noord Nederland en de agenda van Gerard van Vliet. (Tot 1-1-2018 met zwangerschapsverlof)

Yvonne van Dijk

Yvonne van Dijk

financiële administratie

Verantwoordelijk voor de financiële administratie binnen de NCD (inclusief NCD districten), zowel crediteuren en debiteuren.

Leontien van Honk-Romeijn

Leontien van Honk-Romeijn

NCD Academy / communicatie

/ 06 – 437 636 17 Coördinatie van onze opleidingsprogramma’s, aanspreekpunt voor onze partners, contactpersoon voor de NCD districten onder de rivieren én actief in ledenwerving. Daarnaast verantwoordelijk voor alle communicatie-uitingen; beheerder van o.a. social media, websites, de  nieuwsbrief en LeadershipNL.

Sylvia van Schaik-Willemsen

Sylvia van Schaik-Willemsen

ledenservice

 06- 437 636 55 Verantwoordelijk voor de ledenadministratie en ledenwerving. Coördinator voor de NCD-districten. Daarnaast behoren het beheer en de verdere optimalisatie van ons CRM-systeem tot mijn taken.

Charlotte Dusschooten

Charlotte Dusschooten

secretaresse

 Binnen de NCD verantwoordelijk voor de algemene (secretariële) ondersteuning, o.a. bij events, NCD Academy en Ledenadministratie. Tevens verantwoordelijk voor de agenda van Gerard van Vliet.

Leopold Lindner

Leopold Lindner

partnerships

Binnen de NCD verantwoordelijk voor partnerships en adverteerders.

Gerard van Vliet

Gerard van Vliet

directeur

Vanuit mijn positie als directeur van de NCD deel ik mijn passie voor leiderschap met anderen.