Bureau

De medewerkers van het NCD-bureau verzorgen de activiteiten voor en dienstverlening aan de leden. Zij staan dagelijks in contact met iedereen binnen de NCD en zijn de smeerolie in het netwerk. Het organiseren van bijeenkomsten, het opvangen van vragen van leden en het activeren van het NCD-netwerk zijn de hoofdtaken van het bureau. Hieronder zie je wie je kunt benaderen voor welke onderwerpen.

Gerard Citroen

Gerard Citroen

NCD Academy programma directeur

 Combineert kennis en ervaring op het gebied van governance met het opzetten van programma’s voor de NCD Academy, het delen van commissaris best practices met de districten. Bouwt mee aan het opzetten en verbeteren van de governance activiteiten binnen de NCD. Is vanuit NCD lid van EcoDa Educatie Comité.

Leontien van Honk-Romeijn

Leontien van Honk-Romeijn

communicatie en PR

/ 06 – 437 636 17 Verantwoordelijk voor de communicatie-uitingen, aanspreekpunt voor onze partners, contactpersoon voor de NCD districten onder de rivieren én actief in ledenwerving.

Sylvia van Schaik-Willemsen

Sylvia van Schaik-Willemsen

ledenservice

 06- 437 636 55 Verantwoordelijk voor de ledenadministratie en ledenwerving. Coördinator voor de NCD-districten. Daarnaast behoren het beheer en de verdere optimalisatie van ons CRM-systeem tot mijn taken.

Yvonne van Dijk

Yvonne van Dijk

financiële administratie

Verantwoordelijk voor de financiële administratie binnen de NCD (inclusief NCD districten), zowel crediteuren en debiteuren.

Saskia Koopmans

Saskia Koopmans

Projectmanager Events

 Verantwoordelijk voor de landelijke NCD evenementen.

Heleen Sluijs

Heleen Sluijs

coördinator NCD Academy

 Verantwoordelijk voor de opleidingen en trainingen binnen de NCD Academy.

Charlotte Dusschooten

Charlotte Dusschooten

secretaresse

 Binnen de NCD verantwoordelijk voor de algemene (secretariële) ondersteuning en NCD Academy. Tevens verantwoordelijk voor de agenda van Gerard van Vliet.

Leopold Lindner

Leopold Lindner

partnerships

Binnen de NCD verantwoordelijk voor partnerships en adverteerders.

Gerard van Vliet

Gerard van Vliet

directeur

Vanuit mijn positie als directeur van de NCD deel ik mijn passie voor leiderschap met anderen.