Onze services

Als vereniging bieden wij elkaar een klankbord. Ondersteunen we elkaar bij de uitoefening van ons vak, online en tijdens meetings op diverse locaties. Maar de NCD heeft tevens professionele services ter ondersteuning. Wil je meer informatie over onderstaande services. Bel dan naar ons NCD Bureau (088 – 623 23 00) of stuur een e-mail.

De NCD Klankbordservice
Een ervaren klankbord nodig om zakelijke ontwikkelingen met een persoonlijke component in een vertrouwelijke omgeving te bespreken? Denk aan conflicten binnen en tussen directies en raden van commissarissen, arbeidsrechtelijke conflicten, fusies en overnames of management buy-outs.

Uiteraard kun je een beroep doen op NCD-leden ter ondersteuning. Maar we kunnen je ook in contact brengen met specialisten om te klankborden.

De NCD Carrièreservice
Zit het even tegen? Of wil je een volgende stap maken in je carrière? Dan is de NCD Carrièreservice een prima platform voor het uitwisselen van kennis en ervaring. Primair is de service bedoeld voor directeuren ‘in between jobs’. Onder deskundige leiding kom je elke drie weken bij elkaar, om aan je cv te werken, te ontdekken wat je écht wilt en beslist welke stappen ondernomen moeten worden om je doel te bereiken. Door deze sessies samen met collega’s te volgen, zorgt dat voor nog meer inspiratie en motivatie om de volgende stap te zetten.

‘Op deze uitermate onpersoonlijke manier dank ik jullie voor de goede en gezellige tijd. Graag had ik nog even langsgekomen maar het is hollen of stilstaan! Ik werk nu twee maanden in mijn nieuwe functie en leid een samenvoeging van een aantal bedrijven in midden Nederland met z’n 150 medewerkers. Goede job! Hartelijke groet, en voor diegenen die nog geen passende baan hebben weten te vinden: zet hem op!’

Deelnemer Carrièreservice

De NCD Gildeservice
Als directeur of commissaris die aan het begin van zijn of haar carrière staat, is het mooi om te kunnen sparren met ‘ervaren rotten in het vak’ die hun vakkennis en ervaring graag overdragen. Als matchmaker brengt de NCD vraag en aanbod bij elkaar. En binnenkort kun je ook zelf op basis van expertises een match zoeken via ons Ledennet. Deze zoekfunctie is momenteel in ontwikkeling..

NCD Advies
Als directeur of toezichthouder heb je veel antwoorden op vragen. Maar soms zijn deze vragen zo specialistisch, dat je een hulplijn nodig hebt. Met NCD Advies helpen we je bij het vinden van de antwoorden, dankzij ons uitgebreide netwerk van partners. We kunnen je naar de specialist doorverwijzen, of de contacten leggen.

‘Ik zal geen gebruik meer maken van deze superservice van de NCD. Bij deze wil ik allereerst de NCD danken voor de ondersteuning gedurende onze bijeenkomsten. In minder goede tijden leer je pas echt je vrienden kennen! Vanaf 1 maart begin ik met mijn nieuwe baan als directeur. Ik heb erg veel zin om weer aan de slag te gaan! Ik wil graag de coaches hartelijk danken voor hun ondersteuning en advies. Vanzelfsprekend wens ik de overige deelnemers veel geluk in hun zoektocht naar de volgende carrièrestap. Ik heb jullie feedback bijzonder gewaardeerd en wens jullie niets dan goeds.’

Deelnemer Carrièreservice