Services

De NCD is een vereniging van én voor directeuren, dga’s en commissarissen/ toezichthouders. Wij bieden elkaar een klankbord en ondersteunen elkaar bij de uitoefening van het vak. Dat kan fysiek, maar ook online zijn.

Ondersteuning wordt ook geboden via de professionele services van de NCD. Voor meer informatie of om gebruik te maken van de onderstaande services kun je contact opnemen met Sylvia van Schaik via 088-623 2300 of sylviavanschaik@ncd.nl

De NCD Klankbordservice
Je vindt hier een ervaren klankbord om zakelijke ontwikkelingen met een persoonlijke component in een vertrouwelijke omgeving te bespreken. Denk bijvoorbeeld aan conflicten binnen en tussen Directies en Raden van Commissarissen, arbeidsrechtelijke conflicten, fusies en overnames of management buy-outs.

Je kunt een beroep doen op andere leden ter ondersteuning, maar wij beschikken ook over contacten  met een aantal deskundigen waar we je graag mee in contact brengen.

De NCD Carrièreservice
Als het even tegenzit of als je een volgende stap in je carrière wilt maken is de NCD Carrièreservice een prima platform voor het uitwisselen van kennis en ervaring. Primair is de service bedoeld voor directeuren die ‘in between jobs’ zijn. Onder deskundige begeleiding komen de deelnemers elke drie weken bij elkaar. Je werkt aan je CV, leert ontdekken wat je nu écht wilt en beslist welke stappen je gaat zetten om je doel te bereiken. Het sparren met collega’s geeft niet alleen inspiratie, maar ook een prima motivatie om die volgende stap te zetten.

Op deze uitermate onpersoonlijke manier dank ik jullie voor de goede en gezellige tijd.
Graag had ik nog even langsgekomen maar het is hollen of stilstaan!
Ik werk nu twee maanden in mijn nieuwe functie en leid een samenvoeging van een aantal bedrijven in midden Nederland met z’n 150 medewerkers. Goede job.
Hartelijke groet, en voor diegenen die nog geen passende baan hebben weten te vinden: zet hem op!

Deelnemer Carrièreservice

De NCD Gildeservice
Door de wol geverfde bestuurders dragen hun vakkennis en ervaring over aan directeuren en commissarissen die aan het begin van hun carrière staan of die behoefte hebben aan ‘coaching en een klankbord’ op bepaalde terreinen. De NCD brengt, als matchmaker vraag en aanbod bij elkaar, maar binnenkort kun je, als je lid bent, ook via de zoekfunctie op het NCD Ledennet andere leden vinden op basis van hun expertises. Deze zoekfunctie zijn we momenteel aan het ontwikkelen.

NCD Advies
In de praktijk kom je als directeur of toezichthouder ongelofelijk veel vragen tegen die om een antwoord vragen. NCD Advies helpt je bij het vinden van die antwoorden. Zeker als de vragen een zeer specialistisch karakter hebben, kunnen we als NCD je met je vraag door verwijzen naar gespecialiseerde dienstverleners, zoals een advocaat. Je kunt desgewenst zelf contact opnemen met deze specialist. Eventuele kosten die aan dat advies verbonden zijn, kun je dan zelf bespreekbaar maken.

Ik zal geen gebruik meer maken van deze super service van de NCD. Bij deze wil ik allereerst de NCD danken voor de ondersteuning gedurende onze bijeenkomsten. In minder goede tijden leer je pas echt je vrienden kennen! Vanaf 1 maart a.s. begin ik met mijn nieuwe baan als directeur. Ik heb erg veel zin om weer aan de slag te gaan! Ik wil graag de coaches hartelijk danken voor hun ondersteuning en advies. Vanzelfsprekend wens ik de overige deelnemers veel geluk in jullie zoektocht naar de volgende stap in jullie loopbaan. Ik heb jullie feedback bijzonder gewaardeerd en wens jullie niets dan goeds. Deelnemer Carrièreservice