Port4Growth

port4growthUit landelijk onderzoek blijkt dat klankborden met gelijkgestemde ondernemers één van de belangrijkste groeidrivers is. Het levert nieuwe ideeën op en geeft praktische handvatten. De kernactiviteit van Port4Growth is daarom het on- en offline bij elkaar brengen van ondernemers om van elkaar te leren, elkaar te inspireren en te netwerken. Daarnaast zijn er kennispartners betrokken bij het platform, zij zorgen voor de expertise die groeiondernemers nodig hebben. www.port4growth.nl

Nieuws vanuit Port4Growth

De winnaars van de High Growth Awards 2014 zijn bekend en wat was het weer een spectaculaire avond op woensdag 19 november! Zoals Pieter Waasdorp al zei; dit is een bijzondere groep ondernemers die een nog bijzondere prestatie hebben neergezet. Bestempeld als de banenmotor in Nederland is de kracht van MKB-Nederland nogmaals in de schijnwerpers gezet.

Wij willen dit goede nieuws natuurlijk verspreiden! Daarom kun je hier de online versie van de Multinational4Groei bekijken. Hierin staan de  cijfers waarover tijdens de uitreiking van de awards veelal gesproken is, eveneens als de inspirerende portretten van ondernemers die een gezicht geven aan deze mooie groep groeiers.