NCD organiseert op donderdag 25 oktober een werkbezoek aan De Verspillingsfabriek in Veghel. Het initiatief van Bob Hutten (Hutten Catering) wil op een positieve manier verspilling tegengaan.

Informatie

Het NCD-district Den Bosch en het landelijk bestuur organiseren een bezoek aan De Verspillingsfabriek. Dit initiatief van Bob Hutten, directeur-eigenaar van Hutten Catering én onze ondernemer van het jaar, bestrijdt voedselsverpilling op een bijzondere manier. Deelnemers aan het werkbezoek krijgen een exclusief kijkje in de keuken van De Verspillingsfabriek. 

Het werkbezoek + driegangendiner kost 40,00 euro excl. BTW voor NCD-leden en introducees. We hebben een beperkt aantal plaatsen dus meld je snel aan. Leden buiten het district Den Bosch zijn ook meer dan welkom. (Kosteloos afmelden is mogelijk t/m 17 oktober 2018)  

Spreker

BOB HUTTEN

Nederlanders gooien jaarlijks minstens 5 miljard euro weg aan voedsel. Bob Hutten kon het niet langer aanzien. De directeur-eigenaar van Hutten Catring ging op zoek naar een oplossing om reststromen vanuit de voedingsindustrie een nieuwe nuttige bestemming te geven. Hutten kocht een 'verspild' fabriekspand in Veghel en liet het inrichten met koel- en productieruimtes: De Verspillingsfabriek was geboren.  

Bob Hutten ontving eerder dit jaar de NCD Leadership Award. Directeur Gerard van Vliet noemde Hutten een schoolvoorbeeld van ‘denken, durven, doen en doorzetten’.  

Programma

Je bent vanaf 15.30 uur welkom op het innovatiecentrum Three Sixty in Veghel, de thuisbasis van de Verspillingsfabriek. Bob Hutten opent het werkbezoek en geeft vervolgens een rondleiding in de Verspillingsfabriek.  

Bezoekers ontvangen kleine lekkernijen uit de eigen bakkerij van de Verspillingsfabriek. De middag wordt afgesloten met een driegangendiner van de keukenbrigade van Hutten.  

De Verspillingsfabriek is gevestigd in het nieuwe innovatiecentrum THREE-SIXTY. Huygensweg 10, 5466 AN Veghel

Op het terrein van THREE-SIXTY zijn voldoende gratis parkeerplaatsen aanwezig.

Organisatie

NCD (Nederlandse vereniging van Commissarissen en Directeuren) is de enige vereniging van, voor en door leiders en toezichthouders in Nederland. Collega’s onder elkaar, die belang hechten aan een goed onderling contact om van elkaar te leren en elkaar te ondersteunen.

De Verspillingsfabriek heeft o.a. de ambitie om Nederland op de kaart te zetten als het gaat om het bedenken van oplossingen voor voedselverspilling.

VRAGEN?

NEEM CONTACT OP

Wil je meer informatie over het werkbezoek. We helpen je graag verder.

Telefoon: +31 (0)88 623 2300 E-mail: ncd@ncd.nl