NCD COLLEGE

Growth Hacking

NCD en Growth Tribe organiseren op 10 september een powersessie Growth Hacking: een introductie over het proces, de mindset en tools voor een meer klantgerichte, experiment- en datagestuurde organisatie. 

Growth Hacking

Growth Hacking is het stellen van één groot meetbaar doel en alle ideeën daarvoor in snel tempo testen, meten en optimaliseren. Je kunt growth hacking toepassen op twee gebieden: op de ontwikkeling van je product/dienst óf op de groei van je bereik en verkeer naar je site. Of allebei natuurlijk.Waar het om gaat bij growth hacking, is dat je zoekt naar slimme oplossingen, nieuwe kanalen en een aanpak die buiten de gebaande paden ligt. Door veel experimenten te doen en data bij te houden, zie je snel wat wel en niet werkt.

Kosten

De Powersessie is gratis voor NCD-leden en niet-leden.

Growth Tribe

Growth Tribe heeft ruimte ervaring in Growh Hacking. Ze hebben de afgelopen jaren verschillende groeiteams en groeimarketeers gebouwd, gecoacht en getraind. 

Tijdens deze powersessie vertellen ze de nieuwste cases, lessen en trucs die zij de afgelopen jaren hebben geleerd.

Een korte, maar krachtige sessie over het proces, de mindset en tools die je helpen op weg naar een meer consumentgerichte, experiment– en gegevensgestuurde organisatie.

Adres

Amersfoortseweg 98
3941 EP Doorn

Bel ons

+31 (0)88 623 2300

E-mail ons

ncd@ncd.nl

X