Het jaar 2018 is bijna ten einde. Een jaar waarin we als NCD ons 65-jarig jubileum hebben gevierd. Een mijlpaal met een mooie historie achter ons en een prachtige toekomst voor ons. Want als vereniging zijn we springlevend, volop in verandering en toekomstbestendig. Om ook de komende 65 jaar het platform te zijn voor Leadership & Governance in Nederland. Om dit jubileumjaar met inspiratie en gezelligheid af te sluiten, nodigen we alle NCD-leden uit om te gaan ‘Dinen & Winen’. Om onder het genot van heerlijk eten en drinken elkaar te ontmoeten, terug te blikken en vooral vooruit te kijken.

Dine & Wine je met ons mee?

Datum: Woensdag 12 december 2018
Locatie: Belvédère, Kelfkensbos 60, Nijmegen
Tijden: 18.00 -21.00 uur
Kosten: € 65,- eigen bijdrage

Aanmelden

Aanmelden en annuleren
NCDining & Wining is een bijeenkomst voor leden van de NCD om het 65-jarig jubileum af te sluiten onder het genot van een hapje en drankje.

Annuleren kan uitsluitend per e-mail tot vrijdag 7 december.
Annuleer je later of kom je onaangekondigd niet, brengen wij alsnog € 65,00 (excl. BTW) in rekening.

Zorg voor een Bob!
Brussaard chauffeursdiensten biedt NCD leden tegen een gereduceerd tarief de mogelijkheid om een Bob chauffeur in te huren na een avondje Dining & Wining:

“We hebben het druk als directeur, DGA of commissaris. En een gezellige avond met collega’s is dan een schot in de roos. Even uit de hectiek en lekker bijpraten. Dining & Wining past daar perfect bij.

En over de thuisreis hoeft u zich nu ook even geen zorgen te maken. Carpoolen met een Bob Chauffeur betekent eigenlijk het gesprek op de achterbank van uw eigen auto voortzetten. Bel die jongens van Brussaard gewoon. Die regelen dat voor een paar tientjes. Zonder opsmuk. En maatschappelijk verantwoord. Want wie wil nou aangehouden worden in die functie? Chauffeur-sharing is natuurlijk helemaal voor niks.

En wie weet het inspireert het u om het vaker te doen? Dan wordt de achterbank ineens heel productief. Daarom is er voor dezer keer een speciaal tarief van € 18,50 per uur onze deal voor NCD leden. Zodat u veilig thuiskomt.”

Indien je gebruik wilt maken van deze dienst, kan je bellen naar 088-278 7777.