Wij zijn NCD, de Nederlandse vereniging van Commissarissen en Directeuren. Dagelijks lopen wij met een grote glimlach op ons gezicht. Waarom? Omdat wij dé vereniging voor leidinggevend Nederland zijn. Met bijvoorbeeld evenementen, opleidingen en werkbezoeken inspireren en ondersteunen wij directeuren en commissarissen/toezichthouders met hun persoonlijke groei.

Als bureau blijven wij ook groeien en daarom zoeken wij versterking: wij zoeken een digital marketeer, een toekomstige marketinggoeroe. Iemand die marketingcampagnes kan uitvoeren, content kan schrijven en een hands-onmentaliteit heeft.

Ben jij dit? Mooi. Dan zoeken we jou.

Wie zoeken we?

Als digital marketeer heb je bij ons je handen vol, want je mag je van A-Z bezighouden met de marketing van onze community’s. En het aantal community’s blijft groeien. Naast NCD.nl beheren we een platform voor commissarissen en binnenkort ook voor directeuren. Als digital marketeer mag jij de community’s positief onder de aandacht brengen. Denk bijvoorbeeld aan een LinkedIn-campagne met short format-video’s of een reeks ondernemersverhalen. Wie weet komt jouw geniale campagne binnenkort voorbij op RTLZ.

Dit moet je kunnen/weten

  • Implementeren online marketing- en communicatieplan
  • In kaart brengen van de markt- en klantbehoeften
  • Campagnes kunnen analyseren en optimaliseren
  • Up-to-date houden van online uitingen en regelmatig teksten schrijven voor de platformen
  • Volgen van ontwikkelingen binnen het vakgebied
  • Resultaatgericht kunnen werken

Functie-eisen

  • Minimaal een mbo-opleiding op het gebied van marketing, media of vergelijkbaar
  • Kennis van en ervaring met marketing, e-commerce, social media en beheer van websites
  • Goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands vanwege de werkzaamheden
  • Affiniteit met de doelgroep (directeuren en commissarissen) is een pré

Wat bieden we?

Uiteraard krijg je een passend salaris met prima arbeidsvoorwaarden. Je krijgt een afwisselende functie (32-36 uur) binnen een ambitieus bureau. Daarnaast krijg je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. Graag zelfs. Work hard, play harder. Meer informatie over NCD kun je vinden op NCD.nl

Solliciteren of meer weten?

Stuur je cv en motivatie naar Charlotte Dusschooten. Vragen kun je sturen naar Sebastiaan van den Bovenkamp. Bellen mag natuurlijk ook op 0630476866.