Digitalisering is een belangrijk issue in iedere boardroom. Iedere bestuurder en commissaris moet omgaan met de digitale revolutie. NCD Academy organiseert het eendaagse programma Digital Value in de Boardroom voor executives en non-executives. De opleiding reikt de juiste digital skills aan.

Digitaal leiderschap, digitale transformatie, digitale revolutie. Geen enkele boardroom-member kan de digitalisering ontkennen. Twintig jaar geleden werd internet onderschat en gingen anderen er met de riante buit vandoor. Hoe profiteer jij als bestuurder of commissaris van de digitalisering?

Wat leer je tijdens Digital value in de boardroom?

  • Welke digitale technologieën beschikbaar zijn en komen;
  • De impact van digitale technologieën op je organisatie;
  • De strategische inzet van technologieën voor je organisatie;
  • Welke scenario’s voor je organisatie van belang kunnen zijn;
  • Welke succesfactoren de implementatie kent;
  • De bestuurlijke valkuilen en dilemma’s.

Meer informatie? Bezoek de website van NCD Academy.