Wij zijn NCD, de Nederlandse vereniging van Commissarissen en Directeuren. Wij zijn dé vereniging voor leidinggevend Nederland. Met bijvoorbeeld evenementen, opleidingen en werkbezoeken inspireren en ondersteunen wij directeuren en commissarissen/toezichthouders met hun persoonlijke groei.

Als bureau blijven wij ook groeien en daarom zoeken wij versterking:

Contentmarketeer

Als contentmarketeer schrijf en publiceer je SEO-friendly teksten voor websites, social media en e-mailcampagnes.Verder schrijf je bijvoorbeeld probleemloos teksten voor brieven,flyers en ander drukwerk. Jij zorgt ervoor dat die teksten correct, creatief en consistent zijn. Je teksten moeten kietelen. Je bloed begint dan ook te koken van wollige en clichématige teksten. Spelfouten en grammaticale missers? Rillingen over je rug.

Daarnaast moet jij je kunnen inleven in de verschillende doelgroepen. We hebben hier tenslotte te maken met directeuren en commissarissen. Je moet deze doelgroepen weten te raken met krachtige webanalyses. Je moet niet alleen de president-commissaris van accountantsreus EY raken, maar bijvoorbeeld ook de HR-directeur van AFAS.

JIJ
Voor deze functie zijn wij op zoek naar een creatieve contentspecialist. Je brengt het volgende mee:

  • Hbo werk- en denkniveau
  • Een relevante communicatie-, marketing- of journalistieke opleiding
  • Werkervaring als webredacteur, communicatiemedewerker of contentmarketeer
  • Ervaring met CMS (WordPress), Google Adwords, SEO (absoluut een pre), SEA en Google Analytics

WIJ
Uiteraard krijg je een passend salaris met prima arbeidsvoorwaarden. Je krijgt een afwisselende functie (32-36 uur) binnen een ambitieus bureau. Daarnaast krijg je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. Graag zelfs. Work hard, play harder. Als bonus krijg je ook de opleiding Growth Hacking. Meer informatie over NCD kun je vinden op NCD.nl

Solliciteren of meer weten?

Stuur je cv en motivatie naar Charlotte Dusschooten. Vragen kun je sturen naar Sebastiaan van den Bovenkamp. Bellen mag natuurlijk ook op 0630476866.