De ledenraadsverkiezing van de NCD voor 2019 komt eraan. NCD-leden kunnen op de volgende kandidaten stemmen: William van Deursen, Dick Draaijers, Peter Duiven, Elma Hafkamp, Theo Houterman en Erik Teiken.

William van Deursen is Chair/Commissaris bij diverse organisaties en solliciteert voor het profiel Governance & Beleidsontwikkeling. Met zijn eerder opgedane ervaring beschikt William over de kennis en vaardigheden om binnen zijn profiel een positieve bijdrage te leveren aan de NCD.

Dick Draaijers is Teamcoach & Client Partner bij Mentally Fit institute en solliciteert voor het profiel Digitale Platformen en Marketing. Dick wil de aankomende jaren niet aan de zijlijn staan maar juist actief bijdragen aan de vernieuwing van NCD.

Peter Duiven is Associate Vice President bij Capgemini en solliciteert voor het profiel Digitale Platformen & Marketing. Peter wil zich graag inzetten voor een succesvol NCD. Hij wil helpen de energie die hij bij zijn district Den Bosch ziet, te verspreiden over landelijk NCD.

Elma Hafkamp werkt als Business Partner bij De Erkende Toezichthouder en als toezichthouder en commissaris. Elma solliciteert voor het profiel Governance en Beleidsontwikkeling. Ze heeft onder meer ervaring bij NHL Stenden en stelt dat vertrouwen beter is dan controle.

Theo Houterman is directeur van Videam Consultancy. Theo solliciteert voor het profiel Governance en Beleidsontwikkeling. Hij staat voor een positieve instelling en noemt Leiderschap en Governance ‘waar theorie en praktijk elkaar ontmoeten’.

Erik Teiken is Interim Treasurer en solliciteert voor het profiel Finance & Control. Erik wil de NCD-leden met passie en plezier verbinden en inspireren. Dit onder andere door te ondersteunen in de activiteiten om kennis op te doen en te delen.

Het stemmen begint op 24 mei op 12:00 uur. Wil je meer weten over de kandidaten? Op deze pagina vind je meer informatie over alle kandidaten.

X