De Nederlandse vereniging van Commissarissen en Directeuren (NCD) is op zoek naar een nieuwe voorzitter.

Recent werd bekend dat Ron Steenkuijl, door zijn inzet voor nieuwe maatschappelijke initiatieven, niet langer in staat is zijn rol als NCD-voorzitter te vervullen. NCD is dus nu op zoek naar een voorzitter die de NCD de komende jaren verder kan gaan uitbouwen, samen met de collega bestuursleden en het bureauteam. De basis voor de transitie is in de afgelopen jaren gelegd.

Een relatief gesloten NCD is aangevuld met de NCD Academy, nieuwe events, de community’s Commissarissen.nl en Directeur.nl, RCBM en LeadershipNL, terwijl er nieuwe services in ontwikkeling zijn (o.a. Digitalecommissarissen.nl, board-evaluaties en intervisie).

De benoemingscommissie van Bestuur en Ledenraad nodigt je uit jezelf of een ander kandidaat te stellen als nieuwe voorzitter van de NCD.

Tijdens de Algemene Ledenvergadering op 17 september hopen we de nieuwe voorzitter te kunnen benoemen. Nader bericht daarover volgt. Het complete profiel kun je hier vinden.