Karlijn L’Ortye derde spreker Social Media Zomercollege – ADAM-Toren – Amsterdam

Karlijn L’Ortye begon haar eerste bedrijf op 11-jarige leeftijd en ze geeft voor de NCD Academy diverse programma op het gebied van Personal Branding, Social Selling en Growth Hacking. Zij zal ons tijdens dit zomercollege stap voor stap wegwijs maken op het gebied van Personal Branding via Social Media.

Vind je het als eindverantwoordelijke ook steeds lastiger om op de expertise van anderen af te moeten gaan, zonder kritische vragen te kunnen stellen? Tijdens dit zomercollege leer je in één middag hoe het echt werkt en hoe je betere beslissingen kunt nemen door intern de juiste vragen te stellen, dit langs de lijnen van Growth Hacking.

Maar ook laten we zien waarom social media (bedrijfs) profielen en campagnes wel of niet succesvol zijn. Gaan we aan de slag met zaken zoals trends, groei, bereik, toekomstvisie, veiligheid, beleid, Growth Hacking en aansprakelijkheid als CEO, Directeur- of Commissaris.

Kortom…. een absolute must en eye-opener voor iedereen die wil bijblijven en als volwaardig gesprekspartner aan tafel wil blijven zitten.

Kijk voor meer informatie op Highexperiencesummit.nl