In Commissaris Class bespreekt NCD-lid en ervaren toezichthouder Lizzy Doorewaard voor Commissarissen.nl wekelijks dilemma’s die zich voordoen voor leden van een Raad van Commissarissen of Raad van Toezicht.

In de eerste aflevering van de serie wordt de rol van een RvC bij een grote investering besproken. Welke rol pak jij als commissaris? Wanneer ben je de kritische commissaris en wanneer ben je de steun van de Raad van Bestuur? De volhardende bestuurder en de Raad van Commissarissen waren het oneens. Na veel doorzettingsvermogen wist de topman de commissarissen te overtuigen. Was de Raad van Commissarissen terecht kritisch? Lizzy Doorewaard vertelt haar ervaring.

Iedere maandag zal er een nieuwe Commissaris Class verschijnen op Commissarissen.nl. Schrijf je om op de hoogte te blijven van al het nieuws rondom commissarissen en toezichthouders hier in voor de nieuwsbrief van Commissarissen.nl

X